Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Naprzod Lipiny Wyspy Owcze
stan5a Tactiek utwórz
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 44.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Otter is nu in balbezit. Otter geeft de bal voor. Daar is Yiu Lun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicu is nu in balbezit. Dicu haalt uit met een fantastische trap. Białgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Papierkowski is nu in balbezit. Papierkowski passt de bal met de wreef. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski is nu in balbezit. Kruszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pyzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Bağcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Pyzioł haalt uit met een fantastische trap. Flocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Wyspy Owcze 0:1

25e minuut.
Inworp. Rosiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pyzioł passt de bal zonder na te denken. Sants bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papierkowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Papierkowski onderschept slim de pass. Papierkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosiek de bal. Rosiek geeft een lange en hoge pass. Charkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 52%, Wyspy Owcze 48%.
KS Naprzod Lipiny - Wyspy Owcze 0:1

50e minuut.
Rosiek met een snelle inworp. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski speelt de bal door. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marecki heeft problemen om de bal te vangen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Wyspy Owcze 0:2

51e minuut.
Kruszewski speelt de bal door. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł schiet op doel. Flocea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Wyspy Owcze 0:3

58e minuut.
Rosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiek passt de bal in één keer door. Kruszewski met een sublieme pass. Rosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Sants met een snelle inworp. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Petrunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrunya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Stawowy speelt de bal door. Otter rent richting de bal. Otter geeft een lange en hoge pass. Dicu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Papierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierkowski geeft de bal voor. Daar is Pyzioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszewski rent richting de bal. Kruszewski geeft de bal voor. Flocea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Martirosyan met een sublieme pass. Papierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierkowski geeft een lange en hoge pass. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł haalt uit met een fantastische trap. Flocea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Wyspy Owcze 0:4

88e minuut.
Marecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sants de bal. Met opzet legt Tulkis zijn tegenspeler op de grond. Tulkis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 55%, Wyspy Owcze 45%.
KS Naprzod Lipiny - Wyspy Owcze 0:4