Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W Pogoni Za Chlebem 2004 FC Tępe Białasy
Rymcymcym Tactiek 433
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
30 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 39.5
outstanding Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Morel met de inworp. Gromek geeft een hoge lob. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko haalt uit met een fantastische trap. Rudy bokst de bal weg.

5e minuut.
Dobski rent richting de bal. Dobski geeft de bal voor. Inworp. Morel met de inworp. Gromek met een sublieme pass. Rudy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 1:0

5e minuut.
Gray probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kundačina de bal. Carrera maakt een afschuwelijke overtreding. Kundačina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobski met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mateescu met een sublieme pass. Miúra rent richting de bal. Miúra met een sublieme pass. Borko rent richting de bal. Borko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ferdinand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miúra is nu in balbezit. Miúra passt de bal zonder na te denken. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Borko rent richting de bal. Carrera rent richting de bal. Borko is nu in balbezit. Borko passt de bal zonder na te denken. Carrera rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kundačina onderschept slim de pass. Kundačina geeft de bal voor. Daar is Kostadinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostadinov geeft een lange en hoge pass. Borko kopt de bal weg. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Morel onderschept slim de pass. Morel geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jepsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrera de bal. Gromek is nu in balbezit. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Miúra onderschept slim de pass. Miúra passt de bal in één keer door. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Rudy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 2:0

45e minuut.
Morel heeft problemen om de bal te vangen. Morel passt de bal zonder na te denken. Miúra speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 49%, FC Tępe Białasy 51%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 3:0

47e minuut.
Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek probeert naar een medespeler te passen. Borko rent richting de bal. Borko draait met de bal, schiet en ... Rudy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ćwiacz heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu passt de bal in één keer door. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 4:0

55e minuut.
Klungelig pakt Kundačina de bal. Carrera is nu in balbezit. Kundačina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kundačina krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gray kopt de bal weg. Daar is Mateescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateescu speelt de bal door. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ferdinand heeft problemen om de bal te vangen. Borko is nu in balbezit. Borko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carrera de bal onder controle te krijgen. Rudy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 5:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rudy met een harde bal richting middenveld. Miúra kopt de bal weg. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Rudy trapt de bal weg van het doel. Berán kopt de bal weg. Borko is nu in balbezit. Borko draait met de bal, schiet en ... Rudy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 6:0

64e minuut.
Cartes geeft een hoge lob. Aquino probeert naar een medespeler te passen. Gray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kundačina is nu in balbezit. Kundačina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hongyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Gromek rent richting de bal. Gromek probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... Rudy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 7:0

69e minuut.
Miúra probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobski geeft de bal voor. Jepsen is nu in balbezit. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu geeft de bal voor. Carrera is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 8:0

83e minuut.
Ćwiacz rent richting de bal. Ćwiacz passt de bal in één keer door. Kundačina is nu in balbezit. Kundačina schiet op doel. Hongyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 8:1

84e minuut.
Morel probeert naar een medespeler te passen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 9:1

85e minuut.
Gray speelt de bal door. Kundačina rent richting de bal. Carrera onderschept slim de pass. Gromek is nu in balbezit. Gromek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Morel speelt de bal door. Miúra geeft een hoge lob. Borko probeert de bal aan de voet te houden. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 33%, FC Tępe Białasy 67%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - FC Tępe Białasy 10:1