Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tępe Białasy W Pogoni Za Chlebem 2004
433 Tactiek Rymcymcym
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten outstanding
adequate Passen solid
good Verdedigen good


6e minuut.
Carrera rent richting de bal. Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ćwiacz de bal. Borko rent richting de bal. Borko schiet op doel. Sibik bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Mateescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateescu speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ... Sibik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kostadinov onderschept slim de pass. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray probeert naar een medespeler te passen. Kundačina is nu in balbezit. Kundačina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hongyi probeert naar een medespeler te passen. Borko probeert naar een medespeler te passen. Gromek is nu in balbezit. Carrera is nu in balbezit. Carrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Rzeczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek onderschept slim de pass. Gromek passt de bal in één keer door. Borko probeert de bal met de borst te controleren. Borko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko probeert naar een medespeler te passen. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Mateescu kopt de bal weg. Borko kan de bal niet met de borst controleren. Cartes rent richting de bal. Borko onderschept slim de pass. Borko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mateescu speelt de bal door. Gromek is nu in balbezit. Gromek speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:1

22e minuut.
Cartes speelt de bal door. Dobski geeft een lange en hoge pass. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:2

25e minuut.
Morel onderschept slim de pass. Morel speelt de bal door. Gromek rent richting de bal. Gromek geeft een hoge lob. Borko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:3

28e minuut.
Mateescu speelt de bal door. Carrera is nu in balbezit. Gromek rent richting de bal. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rzeczkowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Kundačina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morel. Morel krijgt een gele kaart. Kundačina raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferdinand met een snel genomen vrije trap. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal. Hongyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:3

33e minuut.
Mateescu passt de bal zonder na te denken. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cartes. Cartes krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Borko probeert naar een medespeler te passen. Gromek is nu in balbezit. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Rzeczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:4

43e minuut.
Aquino passt de bal zonder na te denken. Ćwiacz rent richting de bal. Inworp. Ćwiacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aquino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 66%, W Pogoni Za Chlebem 2004 34%.
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:4

52e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Mateescu passt de bal in één keer door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel. Sibik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Hongyi trapt de bal weg van het doel. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Miúra kopt de bal weg. Gromek is nu in balbezit. Ferdinand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferdinand krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek passt de bal met de wreef. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ... Sibik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:5

67e minuut.
Morel onderschept slim de pass. Morel probeert naar een medespeler te passen. Carrera rent richting de bal. Gromek is nu in balbezit. Gromek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:6

69e minuut.
Carrera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gromek de bal. Gromek passt de bal in één keer door. Carrera kan de bal niet met de borst controleren. Carrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:7

70e minuut.
Kundačina passt de bal zonder na te denken. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromek krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Morel onderschept slim de pass. Morel passt de bal zonder na te denken. Berán met een sublieme pass. Borko heeft problemen om de bal te vangen. Borko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Carrera de bal. Carrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 63%, W Pogoni Za Chlebem 2004 37%.
FC Tępe Białasy - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:8