Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Peklacz FC Kryzys
Ostatnia szansa Tactiek arecki
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Deckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Douša passt de bal met de wreef. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mironescu met een snelle inworp. Andrearczyk is nu in balbezit. Antić verovert de bal door een tackle van achteren. Antić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Żmuda passt de bal in één keer door. Jelenković rent richting de bal. Kominek onderschept slim de pass. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Ballı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - FC Kryzys 1:0

26e minuut.
Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek is nu in balbezit. Mironescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mironescu krijgt een gele kaart. Kominek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Douša neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - FC Kryzys 2:0

42e minuut.
Andrearczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stańczak komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Arenere met een snelle inworp. Mironescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stańczak. Mironescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mironescu kan niet meer verder spelen. Paolillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 57%, FC Kryzys 43%.
FC Peklacz - FC Kryzys 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paolillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palacio met een sublieme pass. Antić is nu in balbezit. Antić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Paolillo passt de bal zonder na te denken. Gac is nu in balbezit. Gac passt de bal in één keer door. Ioanin rent richting de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Andrei geeft een hoge lob. Douša is nu in balbezit. Arenere is nu in balbezit. Douša onderschept slim de pass. Douša draait met de bal, schiet en ... Ballı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Douša rent richting de bal. Douša draait met de bal, schiet en ... Ballı bokst de bal weg. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - FC Kryzys 3:0

81e minuut.
Deckers passt de bal zonder na te denken. Gec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Paolillo de bal onder controle te krijgen. Stańczak rent richting de bal. Stańczak geeft een lange en hoge pass. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Kominek draait met de bal, schiet en ... Ballı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 49%, FC Kryzys 51%.
FC Peklacz - FC Kryzys 3:0