Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Salejkum Gdovia KS
moja 4132 Tactiek piechu6
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Aralica is nu in balbezit. Aralica geeft een lange en hoge pass. Biegalski kopt de bal weg. Igor rent richting de bal. Igor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Gdovia KS 0:1

7e minuut.
Grzyb rent richting de bal. Grzyb passt de bal met de wreef. Pietrzykowski is nu in balbezit. Aralica verovert de bal door een tackle van achteren. Aralica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Turabov geeft de bal voor. Aralica kopt de bal weg. De Ciocchis rent richting de bal. De Ciocchis geeft een hoge lob. Igor krijgt zijn hoofd ertegen. Varna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Jerlicz passt de bal zonder na te denken. Łaba probeert naar een medespeler te passen. Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Gdovia KS 0:2

19e minuut.
De Ciocchis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba geeft de bal voor. Igor krijgt zijn hoofd ertegen. Varna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Gdovia KS 0:3

22e minuut.
De Ciocchis speelt de bal door. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba passt de bal zonder na te denken. Igor is nu in balbezit. Igor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Gdovia KS 0:4

26e minuut.
Łaba geeft een hoge lob. Igor kopt de bal weg. Biegalski rent richting de bal. Noé is nu in balbezit. Noé draait met de bal, schiet en ... Varna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Arsenie met een sublieme pass. Łaba heeft problemen om de bal te vangen. Łaba passt de bal met de wreef. Igor is nu in balbezit. Igor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Gdovia KS 0:5

36e minuut.
Hrnček speelt de bal door. Sarabia rent richting de bal. Sarabia passt de bal zonder na te denken. Jochner rent richting de bal. Jochner haalt uit met een fantastische trap. Barjum bokst de bal weg.

44e minuut.
Łaba probeert de bal met de borst te controleren. Łaba probeert naar een medespeler te passen. Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 64%, Gdovia KS 36%.
FC Salejkum - Gdovia KS 0:5

46e minuut.
Villavicencio komt het veld opgelopen. Marcinkiewicz komt het veld opgelopen. Ngilu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Turabov passt de bal met de wreef. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jerlicz. Marcinkiewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marcinkiewicz kan niet meer verder spelen.

66e minuut.
Hrnček met een sublieme pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev geeft de bal voor. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Varna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Barjum probeert naar een medespeler te passen. Jerlicz kopt de bal weg. Zanev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jochner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hrnček passt de bal zonder na te denken. Jeftić speelt de bal door. Łaba is nu in balbezit. Łaba geeft een lange en hoge pass. Ngilu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 61%, Gdovia KS 39%.
FC Salejkum - Gdovia KS 0:5