Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monomatapa FC Peklacz
??? Tactiek Ostatnia szansa
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 48.1
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Bukowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Bukowiec met een sublieme pass. Miodek speelt de bal door. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda verovert de bal door een tackle van achteren. Żmuda passt de bal met de wreef. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek geeft de bal voor. AL Hufi controleert de bal met de borst. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 52%, FC Peklacz 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monomatapa - FC Peklacz 0:0

46e minuut.
Douša passt de bal zonder na te denken. Andrearczyk rent richting de bal. Andrearczyk geeft de bal voor. Poclitori rent richting de bal. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda geeft een hoge lob. Gągoł probeert de bal aan de voet te houden. Douša is nu in balbezit. Douša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Andrearczyk rent richting de bal. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek passt de bal in één keer door. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Andrearczyk is nu in balbezit. Andrearczyk geeft de bal voor. Miodek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ibănescu kopt de bal weg. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda probeert naar een medespeler te passen. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori schiet op doel. Hyjek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Peklacz 0:1

67e minuut.
Borek is nu in balbezit. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Andrearczyk geeft een hoge lob. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lerch kopt de bal weg. Andrearczyk geeft de bal voor. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Peklacz 0:2

72e minuut.
Borek is nu in balbezit. Borek geeft een hoge lob. Douša kopt de bal weg. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Hyjek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poclitori rent richting de bal. Poclitori schiet op doel. Hyjek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Peklacz 0:3

76e minuut.
Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Żmuda rent richting de bal. Żmuda passt de bal zonder na te denken. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Peklacz 0:4

78e minuut.
Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk geeft een hoge lob. Jacoszek heeft problemen om de bal te vangen. Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Andrei geeft een lange en hoge pass. Hyjek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Peklacz 0:5

81e minuut.
Gągoł is nu in balbezit. Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Borek met een sublieme pass. Douša is nu in balbezit. Douša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Acero rent richting de bal. Acero met een sublieme pass. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša draait met de bal, schiet en ... Hyjek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - FC Peklacz 0:6

89e minuut.
Torres Sayar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Douša de bal. Douša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 61%, FC Peklacz 39%.
Monomatapa - FC Peklacz 0:6