Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cracovia1906Krakow FC Kryzys
V Tactiek arecki
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
39.5 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Sand rent richting de bal. Gec is nu in balbezit. Gec passt de bal in één keer door. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Galdós bokst de bal weg.

4e minuut.
Grand verovert de bal door een tackle van achteren. Grand passt de bal zonder na te denken. Panait onderschept slim de pass. Sand kan de bal niet met de borst controleren. Sand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - FC Kryzys 1:0

12e minuut.
Jelenković onderschept slim de pass. van Venneker onderschept slim de pass. van Venneker geeft de bal voor. Kollár rent richting de bal. Kollár schiet op doel. Ballı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Jelenković speelt de bal door. Lenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gec verovert de bal door een tackle van achteren. Antić is nu in balbezit. Antić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Grand onderschept slim de pass. Grand met een sublieme pass. Kollár is nu in balbezit. Kollár haalt uit met een fantastische trap. Ballı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - FC Kryzys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia1906Krakow 56%, FC Kryzys 44%.
Cracovia1906Krakow - FC Kryzys 2:0

61e minuut.
Antić probeert de bal aan de voet te houden. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand maakt een afschuwelijke overtreding. Sand krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Demirtepe geeft een lange en hoge pass. Sand kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Payo de bal onder controle te krijgen. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Antić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abreu de bal onder controle te krijgen. Galdós maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - FC Kryzys 2:1

86e minuut.
Jelenković rent richting de bal. Jelenković heeft problemen om de bal te vangen. Jelenković speelt de bal door. Gec is nu in balbezit. Gec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia1906Krakow 59%, FC Kryzys 41%.
Cracovia1906Krakow - FC Kryzys 2:1