Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cracovia1906Krakow FC Peklacz
V Tactiek Ostatnia szansa
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
40.3 gemiddelde waardering 49.7
goed Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirtepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grand geeft een lange en hoge pass. Dubičić krijgt zijn hoofd ertegen. Gambirasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - FC Peklacz 1:0

18e minuut.
Lerch kopt de bal weg. Daar is Douša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu is nu in balbezit. Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Douša haalt uit met een fantastische trap. Galdós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poclitori rent richting de bal. Poclitori draait met de bal, schiet en ... Galdós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Šipić rent richting de bal. Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori schiet op doel. Galdós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Borek de bal. van Venneker geeft een hoge lob. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Poclitori kopt de bal weg. Galdós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galdós met een sublieme pass. Demirtepe kopt de bal weg. Klungelig pakt Abreu de bal. Poclitori rent richting de bal. Poclitori draait met de bal, schiet en ... Galdós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tolomac geeft een hoge lob. Inworp. Grand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šipić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šipić geeft een hoge lob. Gambirasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Andrearczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Andrearczyk geeft de bal voor. Kaczorowski geeft een lange en hoge pass. Douša is nu in balbezit. Douša draait met de bal, schiet en ... Galdós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia1906Krakow 58%, FC Peklacz 42%.
Cracovia1906Krakow - FC Peklacz 1:0

50e minuut.
Daar is Tolomac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Venneker. van Venneker krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Borek is nu in balbezit. Andrearczyk is nu in balbezit. Andrearczyk geeft de bal voor. Douša is nu in balbezit. Douša schiet op doel. Galdós bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Poclitori is nu in balbezit. Poclitori geeft de bal voor. Galdós maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Douša de bal. Douša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cracovia1906Krakow - FC Peklacz 1:1

63e minuut.
Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek geeft een lange en hoge pass. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša haalt uit met een fantastische trap. Galdós probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - FC Peklacz 1:2

66e minuut.
van Venneker geeft de bal voor. Andrearczyk kopt de bal weg. Daar is Borek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollár rent richting de bal. Kollár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cracovia1906Krakow - FC Peklacz 2:2

71e minuut.
Grand bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grand. Borek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomac geeft een hoge lob. Poclitori kopt de bal weg. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Andrearczyk is nu in balbezit. Andrearczyk geeft een hoge lob. Daar is Vajagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - FC Peklacz 2:3

87e minuut.
van Venneker passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrearczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori draait met de bal, schiet en ... Galdós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - FC Peklacz 2:4

89e minuut.
Abreu kopt de bal weg. Borek rent richting de bal. Borek geeft een hoge lob. Douša is nu in balbezit. Douša draait met de bal, schiet en ... Galdós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Poclitori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - FC Peklacz 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia1906Krakow 57%, FC Peklacz 43%.
Cracovia1906Krakow - FC Peklacz 2:5