Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Salejkum FC Peklacz
moja 4132 Tactiek Ostatnia szansa
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 50.8
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Kaczorowski kan de bal niet met de borst controleren. Kaczorowski geeft de bal voor. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Douša haalt uit met een fantastische trap. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Peletti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jerlicz de bal. Żmuda geeft een lange en hoge pass. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. Cowan bokst de bal weg.

19e minuut.
Peletti is nu in balbezit. Andrearczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Andrearczyk geeft de bal voor. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - FC Peklacz 0:1

23e minuut.
Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk passt de bal met de wreef. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori draait met de bal, schiet en ... Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - FC Peklacz 0:2

28e minuut.
Andrearczyk met een sublieme pass. Douša is nu in balbezit. Pietrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Borek onderschept slim de pass. Borek draait met de bal, schiet en ... Cowan bokst de bal weg.

32e minuut.
Poclitori is nu in balbezit. Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Poclitori de bal onder controle te krijgen. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pesel rent richting de bal. Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Borek geeft een hoge lob. Douša is nu in balbezit. Douša schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Żmuda probeert naar een medespeler te passen. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek speelt de bal door. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Borek onderschept slim de pass. Borek probeert naar een medespeler te passen. Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Andrearczyk rent richting de bal. Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Poclitori de bal. Poclitori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Poclitori heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andrearczyk neemt de hoekschop. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - FC Peklacz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 64%, FC Peklacz 36%.
FC Salejkum - FC Peklacz 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Peletti de bal. Andrearczyk onderschept slim de pass. Andrearczyk passt de bal met de wreef. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - FC Peklacz 0:4

54e minuut.
Gambirasi met een sublieme pass. Pesel kopt de bal weg. Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz draait met de bal, schiet en ... Gambirasi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Cowan bokst de bal weg.

60e minuut.
del Rosario Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Rosario Ramos geeft een hoge lob. Andrearczyk is nu in balbezit. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori schiet op doel. Cowan bokst de bal weg.

64e minuut.
Borek kopt de bal weg. Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Borek is nu in balbezit. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - FC Peklacz 0:5

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Ibănescu de bal onder controle te krijgen. Inworp. Kuberski met de inworp. Peletti rent richting de bal. Peletti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
del Rosario Ramos is nu in balbezit. del Rosario Ramos passt de bal in één keer door. Jerlicz probeert de bal aan de voet te houden. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 44%, FC Peklacz 56%.
FC Salejkum - FC Peklacz 0:5