Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Peklacz FC Salejkum
Ostatnia szansa Tactiek moja 4132
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.7 gemiddelde waardering 48.7
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Sarabia rent richting de bal. Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu passt de bal in één keer door. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - FC Salejkum 1:0

4e minuut.
Borek geeft de bal voor. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori passt de bal met de wreef. Douša is nu in balbezit. Douša schiet op doel. Varna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarabia probeert de bal met de borst te controleren. Ibănescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarabia. Sarabia krijgt een gele kaart. Ibănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Borek met een snel genomen vrije trap. Douša krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Varna trapt de bal weg van het doel. Hrnček kopt de bal weg. Ibănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarabia rent richting de bal. Sarabia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lerch kopt de bal weg. Andrearczyk is nu in balbezit. Andrearczyk probeert naar een medespeler te passen. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - FC Salejkum 2:0

25e minuut.
Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Borek geeft een hoge lob. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - FC Salejkum 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Grzyb de bal. Borek is nu in balbezit. Borek passt de bal met de wreef. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Varna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Grzyb met een sublieme pass. Hrnček probeert naar een medespeler te passen. Żmuda speelt de bal door. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Douša rent richting de bal. Douša passt de bal met de wreef. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Varna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - FC Salejkum 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 41%, FC Salejkum 59%.
FC Peklacz - FC Salejkum 4:0

48e minuut.
Kaczorowski rent richting de bal. Kaczorowski geeft een hoge lob. del Rosario Ramos kopt de bal weg. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb geeft een lange en hoge pass. Gambirasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Hrnček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ibănescu de bal. Ibănescu met een sublieme pass. Kaczorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - FC Salejkum 5:0

60e minuut.
Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Kaczorowski kopt de bal weg. Delrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Douša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ibănescu speelt de bal door. Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk passt de bal in één keer door. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori geeft een lange en hoge pass. Varna bokst de bal weg. Douša is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - FC Salejkum 6:0

83e minuut.
Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczorowski passt de bal met de wreef. Poclitori rent richting de bal. Poclitori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 48%, FC Salejkum 52%.
FC Peklacz - FC Salejkum 6:0