Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Peklacz Gdovia KS
Ostatnia szansa Tactiek piechu6
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 40.9
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zwak


3e minuut.
AL Hufi rent richting de bal. AL Hufi geeft de bal voor. Douša rent richting de bal. Douša haalt uit met een fantastische trap. Ngilu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lerch kopt de bal weg. Kaczorowski is nu in balbezit. Kaczorowski passt de bal met de wreef. Daar is Douša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douša haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Douša is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campelo. Douša is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaczorowski wilt de vrije trap nemen. Ngilu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marcinkiewicz de bal onder controle te krijgen. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori draait met de bal, schiet en ... Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Douša is nu in balbezit. Douša geeft een lange en hoge pass. Poclitori rent richting de bal. Poclitori schiet op doel. Barjum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Gdovia KS 1:0

21e minuut.
Mogollón verovert de bal door een tackle van achteren. Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Borek passt de bal met de wreef. Poclitori is nu in balbezit. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Barjum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Andrei geeft een lange en hoge pass. Andrearczyk kopt de bal weg. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Campelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Gdovia KS 2:0

26e minuut.
Lerch kopt de bal weg. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek onderschept slim de pass. Douša rent richting de bal. Douša geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Andrei is nu in balbezit. Andrei geeft een lange en hoge pass. Mogollón is nu in balbezit. Poclitori onderschept slim de pass. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kaczorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczorowski met een sublieme pass. Douša rent richting de bal. Klungelig pakt Douša de bal. Douša draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Andrei geeft een hoge lob. Poclitori kopt de bal weg. Dołęga rent richting de bal. Douša onderschept slim de pass. Douša draait met de bal, schiet en ... Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek geeft een lange en hoge pass. Campelo controleert de bal met de borst. Douša is nu in balbezit. Douša schiet op doel. Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 35%, Gdovia KS 65%.
FC Peklacz - Gdovia KS 2:0

46e minuut.
Pęczak komt het veld opgelopen. Laborcz komt het veld opgelopen. Villavicencio komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk passt de bal zonder na te denken. Poclitori heeft problemen om de bal te vangen. Poclitori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Gdovia KS 3:0

52e minuut.
Douša draait met de bal, schiet en ... Dołęga probeert de bal aan de voet te houden. Barjum probeert wanhopig de bal te grijpen. Poclitori rent richting de bal. Poclitori draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Gabilondo del Campo rent richting de bal. Borek onderschept slim de pass. Borek speelt de bal door. Poclitori heeft problemen om de bal te vangen. Poclitori geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Gabilondo del Campo geeft de bal voor. Gambirasi met een sublieme pass. Borek kopt de bal weg. Douša is nu in balbezit. Douša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Biegalski heeft problemen om de bal te vangen. Kaczorowski speelt de bal door. Poclitori rent richting de bal. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Gdovia KS 4:0

86e minuut.
Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor passt de bal met de wreef. Daar is Pęczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 36%, Gdovia KS 64%.
FC Peklacz - Gdovia KS 4:0