Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cracovia1906Krakow Promyk
V Tactiek 442
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 40.8
solid Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Pufleanu controleert de bal met de borst. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sand schiet op doel. Berger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Mojzesowicz kopt de bal weg. Brezovar heeft problemen om de bal te vangen. Brezovar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lok de bal. Lok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pufleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pufleanu met een sublieme pass. Demirtepe speelt de bal door. Klungelig pakt Kollár de bal. Kollár schiet op doel. Berger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
van Venneker kopt de bal weg. Daar is Grand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grand probeert naar een medespeler te passen. Kollár is nu in balbezit. Kollár schiet op doel. Berger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu passt de bal zonder na te denken. Grand met een sublieme pass. Kollár is nu in balbezit. Kollár draait met de bal, schiet en ... Berger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatrowicz rent richting de bal. Abreu onderschept slim de pass. Abreu geeft een hoge lob. Sand krijgt zijn hoofd ertegen. Berger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Abreu onderschept slim de pass. Abreu geeft de bal voor. Sand rent richting de bal. Sand draait met de bal, schiet en ... Berger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - Promyk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia1906Krakow 52%, Promyk 48%.
Cracovia1906Krakow - Promyk 1:0

47e minuut.
Mojzesowicz speelt de bal door. Joński rent richting de bal. Joński speelt de bal door. Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kirkkomäki passt de bal in één keer door. Joński is nu in balbezit. Joński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kollár is nu in balbezit. Kollár speelt de bal door. Sand is nu in balbezit. Sand draait met de bal, schiet en ... Berger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - Promyk 2:0

55e minuut.
Demirtepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grand is nu in balbezit. Grand geeft een lange en hoge pass. Kollár is nu in balbezit. Kollár schiet op doel. Berger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - Promyk 3:0

60e minuut.
Sand heeft problemen om de bal te vangen. Sand passt de bal zonder na te denken. Demirtepe geeft de bal voor. Kollár rent richting de bal. Kollár draait met de bal, schiet en ... Berger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - Promyk 4:0

62e minuut.
Blunschi passt de bal in één keer door. Satine speelt de bal door. van Venneker rent richting de bal. van Venneker passt de bal met de wreef. Demirtepe geeft een hoge lob. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Lok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lok geeft een hoge lob. Lenart kopt de bal weg. Brezovar rent richting de bal. Brezovar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
van Venneker passt de bal met de wreef. Grand bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunschi rent richting de bal. Grand verovert de bal door een tackle van achteren. Grand geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia1906Krakow - Promyk 5:0

79e minuut.
Brezovar geeft een hoge lob. Wadoń heeft problemen om de bal te vangen. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Abreu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Gumm geeft de bal voor. Vajagić heeft problemen om de bal te vangen. Mojzesowicz geeft een lange en hoge pass. Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lok draait met de bal, schiet en ... Galdós bokst de bal weg.

84e minuut.
Blunschi probeert naar een medespeler te passen. Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński speelt de bal door. Lok is nu in balbezit. Lok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mojzesowicz passt de bal met de wreef. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar geeft een lange en hoge pass. Lok is nu in balbezit. Lok schiet op doel. Galdós bokst de bal weg.

90e minuut.
Blunschi speelt de bal door. Brezovar rent richting de bal. Brezovar passt de bal met de wreef. Zapatrowicz is nu in balbezit. Zapatrowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia1906Krakow 56%, Promyk 44%.
Cracovia1906Krakow - Promyk 5:0