Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdovia KS Cracovia1906Krakow
piechu6 Tactiek V
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 40.5
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kollár verovert de bal door een tackle van achteren. Kollár passt de bal met de wreef. Sand rent richting de bal. Sand draait met de bal, schiet en ... Barjum probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Demirtepe passt de bal zonder na te denken. Dubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubičić met een sublieme pass. Kollár is nu in balbezit. Kollár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Lenart geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcinkiewicz met een snelle inworp. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Campelo speelt de bal door. van Venneker is nu in balbezit. van Venneker passt de bal in één keer door. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár draait met de bal, schiet en ... Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vajagić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biegalski met de inworp. Gabilondo del Campo geeft een lange en hoge pass. Koźlik maakt een snoekduik en kopt de bal. Galdós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Cracovia1906Krakow 1:0

21e minuut.
Biegalski rent richting de bal. Dubičić verovert de bal door een tackle van achteren. Dubičić geeft een hoge lob. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe geeft een lange en hoge pass. Barjum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gdovia KS - Cracovia1906Krakow 1:1

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Biegalski de bal onder controle te krijgen. Noé rent richting de bal. van Venneker onderschept slim de pass. van Venneker geeft een hoge lob. Kollár springt en kopt de bal. Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe passt de bal in één keer door. Campelo geeft een lange en hoge pass. Kollár is nu in balbezit. Kollár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 57%, Cracovia1906Krakow 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdovia KS - Cracovia1906Krakow 1:1

46e minuut.
Villavicencio komt het veld opgelopen. Pęczak komt het veld opgelopen. Laborcz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Demirtepe passt de bal zonder na te denken. Dubičić rent richting de bal. Dubičić probeert naar een medespeler te passen. Kollár is nu in balbezit. Kollár geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Cracovia1906Krakow 1:2

53e minuut.
Dubičić probeert naar een medespeler te passen. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski geeft een lange en hoge pass. Laborcz is nu in balbezit. Laborcz schiet op doel. Galdós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Igor rent richting de bal. Igor schiet op doel. Galdós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De afstand naar het doel is niet zo groot. Biegalski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Laborcz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gdovia KS - Cracovia1906Krakow 2:2

57e minuut.
Gabilondo del Campo geeft een lange en hoge pass. Daar is Vajagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igor rent richting de bal. Igor schiet op doel. Galdós maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Abreu rent richting de bal. Abreu geeft een hoge lob. Daar is Dołęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollár is nu in balbezit. Kollár schiet op doel. Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biegalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabilondo del Campo probeert naar een medespeler te passen. Laborcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborcz draait met de bal, schiet en ... Galdós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Dubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubičić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ngilu de bal onder controle te krijgen. Sand rent richting de bal. Sand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Wadoń is nu in balbezit. Igor onderschept slim de pass. Igor met een sublieme pass. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Galdós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 55%, Cracovia1906Krakow 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdovia KS - Cracovia1906Krakow 2:2