Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kryzys Paryzewo FC
arecki Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 33
very good Schieten weak
good Passen weak
solid Verdedigen good


2e minuut.
Ioanin is nu in balbezit. Fornasieri probeert naar een medespeler te passen. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Antić controleert de bal met de borst. Antić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal in één keer door. Gec met een sublieme pass. Klungelig pakt Antić de bal. Antić draait met de bal, schiet en ... Amirullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Matusiak rent richting de bal. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio passt de bal met de wreef. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Antić is nu in balbezit. Antić passt de bal zonder na te denken. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Amirullah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Paryzewo FC 1:0

18e minuut.
Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu geeft een hoge lob. Antić kopt de bal weg. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Amirullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gec kopt de bal weg. Gac probeert naar een medespeler te passen. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Paryzewo FC 2:0

23e minuut.
Antić kopt de bal weg. Fornasieri heeft problemen om de bal te vangen. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Paryzewo FC 3:0

29e minuut.
Gec bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić rent richting de bal. Antić draait met de bal, schiet en ... Kuterman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amirullah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Paryzewo FC 4:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gac met een snelle inworp. Gec is nu in balbezit. Gec schiet op doel. Amirullah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kuterman kopt de bal weg. Matusiak heeft problemen om de bal te vangen. Palacio met een sublieme pass. Daar is Ioanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Palacio passt de bal met de wreef. Gec rent richting de bal. Gec passt de bal in één keer door. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Amirullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ioanin rent richting de bal. Ioanin passt de bal met de wreef. Antić is nu in balbezit. Antić schiet op doel. Amirullah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Paryzewo FC 5:0

43e minuut.
Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić passt de bal zonder na te denken. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Amirullah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Paryzewo FC 6:0

45e minuut.
Deyna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Deckers de bal. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryzys 27%, Paryzewo FC 73%.
FC Kryzys - Paryzewo FC 6:0

49e minuut.
Mironescu kopt de bal weg. Daar is Kanarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gec is nu in balbezit. Gec geeft een lange en hoge pass. Ioanin speelt de bal door. Amirullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Krauze met de inworp. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac geeft de bal voor. Antić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Deckers is nu in balbezit. Deckers passt de bal zonder na te denken. Gec bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić rent richting de bal. Antić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gec rent richting de bal. Gec met een sublieme pass. Antić rent richting de bal. Antić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fornasieri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Amirullah met een harde bal richting middenveld. Gec kopt de bal weg. Kuterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin onderschept slim de pass. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gec is nu in balbezit. Kanarski is nu in balbezit. Gec onderschept slim de pass. Gec schiet op doel. Amirullah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Okoń trapt de bal weg. Palacio kopt de bal weg. Gec is nu in balbezit. Gec schiet op doel. Amirullah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryzys 32%, Paryzewo FC 68%.
FC Kryzys - Paryzewo FC 6:0