Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monomatapa Gdovia KS
??? Tactiek piechu6
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 41
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Campelo geeft een hoge lob. Inworp. Marcyjański met een snelle inworp. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec met een sublieme pass. Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański haalt uit met een fantastische trap. Campelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Miodek passt de bal met de wreef. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec speelt de bal door. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Marcyjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campelo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcyjański. Marcyjański krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański onderschept slim de pass. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec met een sublieme pass. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański schiet op doel. Dołęga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bukowiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcyjański heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marcyjański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bukowiec krijgt zijn hoofd ertegen. Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bukowiec zal de hoekschop nemen. Gabilondo del Campo rent richting de bal. Sutter onderschept slim de pass. Sutter schiet op doel. Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Barjum met een sublieme pass. Miodek kan de bal niet met de borst controleren. Miodek probeert naar een medespeler te passen. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap. Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dołęga heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Marcyjański haalt uit met een fantastische trap. Ngilu heeft problemen om de bal te vangen. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec geeft de bal voor. Marcyjański maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bukowiec met de inworp. Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ngilu de bal onder controle te krijgen. Barjum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 29%, Gdovia KS 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monomatapa - Gdovia KS 0:0

46e minuut.
Estacio komt het veld opgelopen. Laborcz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bukowiec probeert naar een medespeler te passen. Talkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Marcyjański de bal. Marcyjański haalt uit met een fantastische trap. Campelo probeert de bal aan de voet te houden. Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec geeft een hoge lob. Marcyjański krijgt zijn hoofd ertegen. Dołęga heeft problemen om de bal te vangen. Barjum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - Gdovia KS 1:0

60e minuut.
Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noé. Jacoszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Błaś komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Campelo heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marcyjański zal de hoekschop nemen. Sutter rent richting de bal. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Campelo de bal. Gabilondo del Campo probeert naar een medespeler te passen. Acero probeert naar een medespeler te passen. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek geeft een hoge lob. Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek passt de bal met de wreef. Bukowiec speelt de bal door. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Acero geeft een hoge lob. Mogollón rent richting de bal. Bukowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ... Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Marcyjański met de inworp. Miodek rent richting de bal. Miodek geeft een lange en hoge pass. Bukowiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Mogollón de bal. Barjum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monomatapa - Gdovia KS 2:0

74e minuut.
Jacoszek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sutter de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mogollón. Mogollón krijgt een gele kaart. Sutter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Błaś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marcyjański krijgt zijn hoofd ertegen. Barjum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Gabilondo del Campo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noé rent richting de bal. Talkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Talkowski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Błaś speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estacio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabilondo del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo del Campo geeft de bal voor. Hyjek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Campelo probeert naar een medespeler te passen. Acero rent richting de bal. Acero passt de bal in één keer door. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter draait met de bal, schiet en ... Barjum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Nazderko geeft een hoge lob. Daar is Mogollón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter is nu in balbezit. Sutter schiet op doel. Barjum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monomatapa 26%, Gdovia KS 74%.
Monomatapa - Gdovia KS 2:0