Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promyk FC Kryzys
Attack Tactiek arecki
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Paolillo is nu in balbezit. Paolillo speelt de bal door. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić schiet op doel. Berger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - FC Kryzys 0:1

11e minuut.
Gec passt de bal in één keer door. Paolillo heeft problemen om de bal te vangen. Paolillo probeert naar een medespeler te passen. Antić rent richting de bal. Antić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Paolillo rent richting de bal. Paolillo met een sublieme pass. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Kirkkomäki controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gec is nu in balbezit. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antić kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Zapatrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deckers rent richting de bal. Deckers met een sublieme pass. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pufleanu heeft problemen om de bal te vangen. Gec onderschept slim de pass. Gec passt de bal in één keer door. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin schiet op doel. Berger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Paolillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palacio is nu in balbezit. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Ioanin rent richting de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Palacio onderschept slim de pass. Palacio speelt de bal door. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 63%, FC Kryzys 37%.
Promyk - FC Kryzys 0:1

54e minuut.
Paolillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mironescu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gumm geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mititelu met een snelle inworp. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac geeft een hoge lob. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Panait met een snelle inworp. Mironescu rent richting de bal. Mironescu geeft een hoge lob. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin schiet op doel. Berger bokst de bal weg.

63e minuut.
Gumm kopt de bal weg. Gac speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ioanin de bal onder controle te krijgen. Gec is nu in balbezit. Gec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pufleanu kan de bal niet met de borst controleren. Gac geeft de bal voor. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - FC Kryzys 0:2

72e minuut.
Antić met een sublieme pass. Ioanin rent richting de bal. Satine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ioanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Antić neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Satine geeft een lange en hoge pass. Palacio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mironescu geeft de bal voor. Daar is Antić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antić draait met de bal, schiet en ... Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 64%, FC Kryzys 36%.
Promyk - FC Kryzys 0:2