Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paryzewo FC FC Peklacz
Normal Tactiek Ostatnia szansa
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 47.2
weak Schieten excellent
average Passen adequate
adequate Verdedigen very good


13e minuut.
Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Borek geeft een hoge lob. Daar is Poclitori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douša is nu in balbezit. Douša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paryzewo FC - FC Peklacz 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Okoń de bal. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša speelt de bal door. Poclitori rent richting de bal. Poclitori schiet op doel. Amirullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paryzewo FC - FC Peklacz 0:2

32e minuut.
Kaczorowski geeft de bal voor. Douša rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandecki. Douša raakt geblesseerd tijdens het duel. Poclitori wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Krauze geeft de bal voor. Inworp. Andrearczyk met een snelle inworp. Poclitori rent richting de bal. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Poclitori de bal. Poclitori schiet op doel. Amirullah probeert naar een medespeler te passen. Kaczorowski kopt de bal weg. Douša rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kaczorowski rent richting de bal. Matusiak rent richting de bal. Matusiak passt de bal met de wreef. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Douša draait met de bal, schiet en ... Amirullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paryzewo FC 71%, FC Peklacz 29%.
Paryzewo FC - FC Peklacz 0:2

50e minuut.
Andrearczyk geeft een lange en hoge pass. Kuterman rent richting de bal. Douša onderschept slim de pass. Douša draait met de bal, schiet en ... Amirullah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gambirasi trapt de bal weg. Kanarski speelt de bal door. Kaczorowski geeft een hoge lob. Douša rent richting de bal. Douša haalt uit met een fantastische trap. Amirullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
AL Hufi speelt de bal door. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek speelt de bal door. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori geeft een lange en hoge pass. Amirullah bokst de bal weg. Douša rent richting de bal. De bal raakt de paal. Douša rent richting de bal. Douša draait met de bal, schiet en ... Amirullah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paryzewo FC - FC Peklacz 0:3

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andrearczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski is nu in balbezit. Kaczorowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Żmuda met een sublieme pass. Kaczorowski speelt de bal door. Fornasieri is nu in balbezit. Poclitori verovert de bal door een tackle van achteren. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Amirullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kuterman passt de bal in één keer door. Plukas is nu in balbezit. Plukas passt de bal in één keer door. Sandecki rent richting de bal. Sandecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Andrearczyk geeft een lange en hoge pass. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterman is nu in balbezit. Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Douša schiet op doel. Amirullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. Amirullah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paryzewo FC - FC Peklacz 0:4

78e minuut.
Sandecki is nu in balbezit. Douša onderschept slim de pass. Douša probeert naar een medespeler te passen. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. Amirullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Andrei passt de bal zonder na te denken. Douša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterman rent richting de bal. Douša verovert de bal door een tackle van achteren. Douša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paryzewo FC 65%, FC Peklacz 35%.
Paryzewo FC - FC Peklacz 0:4