Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stawiszyn Internazionalle
Testowa Tactiek d5m2a3
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 28.5
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen slecht
solide Verdedigen zwak


7e minuut.
Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber met een sublieme pass. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Tutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Internazionalle 1:0

8e minuut.
Wujaszczyk geeft een lange en hoge pass. Betancourt probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Tutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Internazionalle 2:0

17e minuut.
Szkiełko passt de bal zonder na te denken. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt passt de bal zonder na te denken. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko passt de bal in één keer door. Kamber geeft een hoge lob. Olędzki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Internazionalle 3:0

25e minuut.
Ganso met een sublieme pass. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzoukis is nu in balbezit. Mantzoukis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Internazionalle 4:0

30e minuut.
Ganso met een sublieme pass. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza met een sublieme pass. Mantzoukis is nu in balbezit. Mantzoukis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ganso verovert de bal door een tackle van achteren. Ganso passt de bal met de wreef. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Tutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Internazionalle 5:0

35e minuut.
Sznajder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olędzki rent richting de bal. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki schiet op doel. Tutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kamber rent richting de bal. Kamber passt de bal in één keer door. Gumiela is nu in balbezit. Olędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Olędzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Scapigliati kopt de bal weg. Aldana rent richting de bal. Aldana geeft de bal voor. Mantzoukis is nu in balbezit. Mantzoukis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Internazionalle 6:0

39e minuut.
Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko met een sublieme pass. Mantzoukis speelt de bal door. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ganso neemt de hoekschop. Kamber kopt de bal weg. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Tutka bokst de bal weg. Kamber kopt de bal weg. Olędzki rent richting de bal. Olędzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Internazionalle 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 24%, Internazionalle 76%.
KS Stawiszyn - Internazionalle 7:0

53e minuut.
Gumiela geeft een hoge lob. Inworp. Ganso met de inworp. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tutka met een harde bal richting middenveld. Kondzioł kopt de bal weg. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Tutka bokst de bal weg. Kamber rent richting de bal. Kamber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jop met een sublieme pass. Scapigliati rent richting de bal. Scapigliati probeert naar een medespeler te passen. Masztaler rent richting de bal. Masztaler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł onderschept slim de pass. Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Mantzoukis is nu in balbezit. Mantzoukis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Li komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Betancourt met een snelle inworp. Szkiełko geeft de bal voor. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Tutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Inworp. Betancourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko passt de bal met de wreef. Sznajder speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aldana probeert naar een medespeler te passen. Mantzoukis speelt de bal door. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Sznajder de bal. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Vento komt het veld opgelopen. Węgorowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mantzoukis passt de bal met de wreef. Li rent richting de bal. Li passt de bal in één keer door. Kamber rent richting de bal. Kamber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 24%, Internazionalle 76%.
KS Stawiszyn - Internazionalle 7:0