Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionalle KS Stawiszyn
d5m2a3 Tactiek TestowaOff
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


11e minuut.
Hristu geeft een lange en hoge pass. Kisiov kopt de bal weg. Aldana heeft problemen om de bal te vangen. Scapigliati rent richting de bal. Scapigliati haalt uit met een fantastische trap. Damián bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondzioł speelt de bal door. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - KS Stawiszyn 0:1

17e minuut.
Salinas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Müller komt het veld opgelopen. Kamber met een snelle inworp. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bowsza speelt de bal door. Mantzoukis rent richting de bal. Mantzoukis passt de bal in één keer door. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ganso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mee. Ganso raakt geblesseerd tijdens het duel. Bowsza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olędzki krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Aldana verovert de bal door een tackle van achteren. Aldana passt de bal zonder na te denken. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzoukis verovert de bal door een tackle van achteren. Mantzoukis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - KS Stawiszyn 0:2

31e minuut.
Bowsza speelt de bal door. Mantzoukis is nu in balbezit. Mantzoukis probeert naar een medespeler te passen. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki schiet op doel. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Mantzoukis kopt de bal weg. Ganso is nu in balbezit. Ganso geeft een lange en hoge pass. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mantzoukis is nu in balbezit. Mantzoukis passt de bal zonder na te denken. Ganso is nu in balbezit. Klungelig pakt Ganso de bal. Ganso geeft een lange en hoge pass. Grigorescu bokst de bal weg. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - KS Stawiszyn 0:3

43e minuut.
Kamber speelt de bal door. Kondzioł met een sublieme pass. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - KS Stawiszyn 0:4

44e minuut.
Kisiov geeft een lange en hoge pass. Mantzoukis rent richting de bal. Mantzoukis passt de bal met de wreef. Müller rent richting de bal. Müller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 60%, KS Stawiszyn 40%.
Internazionalle - KS Stawiszyn 0:4

46e minuut.
Baslx komt het veld opgelopen. Felli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kamber geeft een lange en hoge pass. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olędzki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olędzki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Grigorescu bokst de bal weg. Mantzoukis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ganso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganso passt de bal met de wreef. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Bowsza verovert de bal door een tackle van achteren. Bowsza geeft de bal voor. Olędzki rent richting de bal. Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olędzki schiet op doel. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Klungelig pakt Kondzioł de bal. Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Ganso rent richting de bal. Ganso geeft een lange en hoge pass. Olędzki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Grigorescu trapt de bal weg van het doel. Bowsza kopt de bal weg. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - KS Stawiszyn 0:5

61e minuut.
Mantzoukis met een sublieme pass. Müller rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hristu. Hristu krijgt een gele kaart. Müller raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Betancourt neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber passt de bal met de wreef. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - KS Stawiszyn 0:6

68e minuut.
Müller passt de bal in één keer door. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber geeft de bal voor. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki schiet op doel. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Bryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mee krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mantzoukis speelt de bal door. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso probeert naar een medespeler te passen. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Ganso passt de bal zonder na te denken. Olędzki rent richting de bal. Moreta onderschept slim de pass. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... Grigorescu bokst de bal weg. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ... Grigorescu bokst de bal weg.

89e minuut.
Betancourt geeft een hoge lob. Mantzoukis kopt de bal weg. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - KS Stawiszyn 0:7

90e minuut.
Kamber passt de bal met de wreef. Ganso is nu in balbezit. Ganso met een sublieme pass. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 70%, KS Stawiszyn 30%.
Internazionalle - KS Stawiszyn 0:7