Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia LKS Zapora
atak Tactiek 442
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Eevers met een sublieme pass. Klungelig pakt Pederoda de bal. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke geeft de bal voor. Szramka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda passt de bal in één keer door. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... Gabsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales onderschept slim de pass. Torales passt de bal zonder na te denken. Cecere is nu in balbezit. Cecere haalt uit met een fantastische trap. Lucena Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Szramka passt de bal zonder na te denken. Skander is nu in balbezit. Skander passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cecere is nu in balbezit. Eevers is nu in balbezit. Cecere onderschept slim de pass. Cecere draait met de bal, schiet en ... Lucena Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Funke verovert de bal door een tackle van achteren. Funke met een sublieme pass. Krzysztoń rent richting de bal. Szramka is nu in balbezit. Szramka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pederoda speelt de bal door. Krzysztoń heeft problemen om de bal te vangen. Funke geeft de bal voor. Szramka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - LKS Zapora 1:0

23e minuut.
Szramka draait met de bal, schiet en ... Cuper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skander geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krzysztoń springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Raccar haalt uit met een fantastische trap. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eevers de bal onder controle te krijgen. Lucena Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Čelikovský rent richting de bal. Funke verovert de bal door een tackle van achteren. Funke speelt de bal door. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń schiet op doel. Gabsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Torales met een sublieme pass. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Eevers is nu in balbezit. Cecere onderschept slim de pass. Cecere draait met de bal, schiet en ... Lucena Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Illés geeft een hoge lob. Cecere controleert de bal met de borst. Kancik maakt een afschuwelijke overtreding. Kancik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 53%, LKS Zapora 47%.
F.C Żytnia - LKS Zapora 1:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Qəzənfərov de bal onder controle te krijgen. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap. Eevers probeert de bal aan de voet te houden. Lucena Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Żytnia - LKS Zapora 1:1

52e minuut.
Čelikovský met een sublieme pass. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot geeft de bal voor. Cecere rent richting de bal. Cecere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kluzek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jusufranić rent richting de bal. Jusufranić passt de bal met de wreef. Cecere is nu in balbezit. Cecere speelt de bal door. Czarnecki rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coroianu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grankvist komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Szramka de bal. Coroianu onderschept slim de pass. Coroianu met een sublieme pass. Klungelig pakt Czarnecki de bal. Czarnecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Čelikovský rent richting de bal. Čelikovský passt de bal met de wreef. Qəzənfərov met een sublieme pass. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke passt de bal zonder na te denken. Kubot is nu in balbezit. Jusufranić geeft een hoge lob. Cecere maakt een snoekduik en kopt de bal. Lucena Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Inworp. Ivić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Grankvist rent richting de bal. Grankvist geeft een lange en hoge pass. Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - LKS Zapora 2:1

88e minuut.
Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot probeert naar een medespeler te passen. Eevers met een sublieme pass. Grankvist rent richting de bal. Grankvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 61%, LKS Zapora 39%.
F.C Żytnia - LKS Zapora 2:1