Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Zapora F.C Żytnia
352 Tactiek atak
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 45.9
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Krzysztoń kopt de bal weg. Pederoda heeft problemen om de bal te vangen. Pederoda speelt de bal door. Klungelig pakt Szramka de bal. Szramka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Torales speelt de bal door. Daar is Wolański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolański met een sublieme pass. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Funke rent richting de bal. Funke met een sublieme pass. Pederoda rent richting de bal. Pederoda geeft een lange en hoge pass. Szramka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lucena Medina met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Funke de bal. Torales geeft een hoge lob. Wolański kopt de bal weg. Lucena Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Budka passt de bal met de wreef. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raccar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raccar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - F.C Żytnia 1:0

27e minuut.
Hanyż geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misiewicz geeft een hoge lob. Wolański maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Raccar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wolański de bal. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hanyż geeft de bal voor. Funke geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Białostocki de bal onder controle te krijgen. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Zapora - F.C Żytnia 1:1

40e minuut.
Pederoda probeert naar een medespeler te passen. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń passt de bal in één keer door. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... Gabsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Daar is Eevers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolański is nu in balbezit. Wolański passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raccar de bal. Raccar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lucena Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 51%, F.C Żytnia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Zapora - F.C Żytnia 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Hanyż de bal. Hanyż probeert naar een medespeler te passen. Daar is Budka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyż onderschept slim de pass. Pederoda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Filippas passt de bal met de wreef. Hanyż is nu in balbezit. Hanyż passt de bal met de wreef. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzysztoń rent richting de bal. Białostocki verovert de bal door een tackle van achteren. Białostocki geeft de bal voor. Raccar rent richting de bal. Raccar draait met de bal, schiet en ... Lucena Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Kancik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szramka de bal onder controle te krijgen. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń schiet op doel. Gabsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - F.C Żytnia 1:2

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Illés komt het veld opgelopen. Kluzek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kluzek met een sublieme pass. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz speelt de bal door. Raccar is nu in balbezit. Raccar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qəzənfərov heeft problemen om de bal te vangen. Eevers is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Qəzənfərov met een sublieme pass. Krzysztoń heeft problemen om de bal te vangen. Pederoda met een sublieme pass. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Illés rent richting de bal. Pederoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Illés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castagnaro komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pederoda speelt de bal door. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń speelt de bal door. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - F.C Żytnia 1:3

75e minuut.
Filippas kopt de bal weg. Illés met een sublieme pass. Castagnaro met een sublieme pass. Raccar rent richting de bal. Raccar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kremblewski komt het veld opgelopen. Kwietniak komt het veld opgelopen. Tylikowski komt het veld opgelopen. Lucena Medina met een harde bal richting middenveld. Kwietniak kopt de bal weg. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lucena Medina met een harde bal richting middenveld. Skander kopt de bal weg. Szramka rent richting de bal. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... Gabsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 49%, F.C Żytnia 51%.
LKS Zapora - F.C Żytnia 1:3