Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Pawski TS Prawie Boscy
trzecia Tactiek Boscy
44% Balbezit 56%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41 gemiddelde waardering 39.8
adequate Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Dazin is nu in balbezit. Alonso rent richting de bal. Kłopot begaat een overtreding. Kłopot krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Boguś rent richting de bal. Pihlanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boguś raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłopot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gäumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachola is nu in balbezit. Cachola schiet op doel. Skorża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - TS Prawie Boscy 0:1

6e minuut.
Dazin passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft een hoge lob. Szuba controleert de bal met de borst. Szuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Alonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lapeyre geeft een hoge lob. Dazin springt en kopt de bal. Rehák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sk Pawski - TS Prawie Boscy 1:1

10e minuut.
Pivko heeft problemen om de bal te vangen. Macchi rent richting de bal. Macchi geeft een hoge lob. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pihlanen geeft de bal voor. Dazin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Roussey de bal onder controle te krijgen. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Boguś rent richting de bal. Boguś geeft een hoge lob. Cachola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola schiet op doel. Skorża probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dazin is nu in balbezit. Mendozzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dazin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wódkiewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rehák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - TS Prawie Boscy 2:1

27e minuut.
Barberis onderschept slim de pass. Barberis met een sublieme pass. Pivko is nu in balbezit. Pivko schiet op doel. Skorża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dazin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Awuah komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Gäumann passt de bal met de wreef. Barberis speelt de bal door. Cachola rent richting de bal. Cachola draait met de bal, schiet en ... Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sk Pawski - TS Prawie Boscy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 41%, TS Prawie Boscy 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sk Pawski - TS Prawie Boscy 2:2

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Husejko komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pivko met een sublieme pass. Barberis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lapeyre. Barberis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Barberis kan niet meer verder spelen. Fojt komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Başardı passt de bal met de wreef. Pivko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivko geeft een lange en hoge pass. Cachola springt en kopt de bal. Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klicpera probeert naar een medespeler te passen. Roussey geeft een hoge lob. Kłopot is nu in balbezit. Kłopot haalt uit met een fantastische trap. Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - TS Prawie Boscy 2:3

74e minuut.
Macchi geeft een lange en hoge pass. Sobczyński is nu in balbezit. Kłopot verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Husejko passt de bal in één keer door. Cachola is nu in balbezit. Met opzet legt Lapeyre zijn tegenspeler op de grond. Lapeyre krijgt een gele kaart. Cachola raakt geblesseerd tijdens het duel. Başardı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pivko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pivko schiet op doel. Skorża bokst de bal weg.

83e minuut.
Pivko geeft de bal voor. Fojt kopt de bal weg. Pivko geeft de bal voor. Cachola maakt een snoekduik en kopt de bal. Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - TS Prawie Boscy 2:4

84e minuut.
Awuah passt de bal zonder na te denken. Pivko rent richting de bal. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Awuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Awuah geeft de bal voor. Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 38%, TS Prawie Boscy 62%.
Sk Pawski - TS Prawie Boscy 2:4