Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Zapora Internazionalle
442 Tactiek d5m2a3
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 29.5
zeer goed Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Budka met een sublieme pass. Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere onderschept slim de pass. Cecere schiet op doel. Tutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Internazionalle 1:0

9e minuut.
Gumiela rent richting de bal. Gumiela geeft een hoge lob. Cecere is nu in balbezit. Cecere haalt uit met een fantastische trap. Tutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Internazionalle 2:0

12e minuut.
Jusufranić is nu in balbezit. Jusufranić speelt de bal door. Gumiela is nu in balbezit. Cecere rent richting de bal. Cecere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Jop verovert de bal door een tackle van achteren. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul passt de bal met de wreef. Scapigliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapigliati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Kubot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubot speelt de bal door. Masztaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztaler draait met de bal, schiet en ... Kluzek probeert de bal aan de voet te houden. Gabsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar passt de bal met de wreef. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere schiet op doel. Tutka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Internazionalle 3:0

24e minuut.
Čelikovský probeert naar een medespeler te passen. Jusufranić is nu in balbezit. Jusufranić passt de bal met de wreef. Raccar is nu in balbezit. Raccar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Internazionalle 4:0

26e minuut.
Čelikovský probeert naar een medespeler te passen. Jusufranić is nu in balbezit. Jusufranić geeft een lange en hoge pass. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Čelikovský rent richting de bal. Čelikovský geeft een hoge lob. Raccar is nu in balbezit. Raccar haalt uit met een fantastische trap. Tutka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Internazionalle 5:0

29e minuut.
Čelikovský speelt de bal door. Jusufranić is nu in balbezit. Jusufranić passt de bal zonder na te denken. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tutka probeert naar een medespeler te passen. Torales kopt de bal weg. Cecere is nu in balbezit. Cecere schiet op doel. Tutka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kluzek geeft een lange en hoge pass. Wujaszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Cecere rent richting de bal. Cecere schiet op doel. Tutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tutka trapt de bal weg van het doel. Jusufranić kopt de bal weg. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Internazionalle 6:0

36e minuut.
Masztaler heeft problemen om de bal te vangen. Scapigliati rent richting de bal. Cecere begaat een overtreding. Cecere krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Jusufranić kopt de bal weg. Sznajder heeft problemen om de bal te vangen. Raccar rent richting de bal. Raccar schiet op doel. Tutka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Internazionalle 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 35%, Internazionalle 65%.
LKS Zapora - Internazionalle 7:0

50e minuut.
Hristu geeft een hoge lob. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper geeft een lange en hoge pass. Raccar rent richting de bal. Raccar haalt uit met een fantastische trap. Tutka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jusufranić neemt de hoekschop. Raccar kopt de bal weg. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Internazionalle 8:0

53e minuut.
Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere geeft een lange en hoge pass. Jusufranić kopt de bal weg. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raccar krijgt zijn hoofd ertegen. Tutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

56e minuut.
Balul geeft de bal voor. Scapigliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapigliati onderschept slim de pass. Scapigliati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiela rent richting de bal. Gumiela geeft een lange en hoge pass. Daar is Raccar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raccar schiet op doel. Tutka bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czarnecki komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka geeft een hoge lob. Čelikovský is nu in balbezit. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kluzek speelt de bal door. Jusufranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufranić passt de bal zonder na te denken. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hordyński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński passt de bal met de wreef. Wujaszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kluzek onderschept slim de pass. Jusufranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufranić passt de bal zonder na te denken. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Čelikovský de bal. Čelikovský geeft een hoge lob. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere draait met de bal, schiet en ... Tutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Internazionalle 9:0

86e minuut.
Cecere onderschept slim de pass. Sznajder rent richting de bal. Sznajder geeft de bal voor. Cecere rent richting de bal. Cecere schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Czarnecki kan de bal niet met de borst controleren. Čelikovský rent richting de bal. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 33%, Internazionalle 67%.
LKS Zapora - Internazionalle 9:0