Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionalle LKS Zapora
d5m2a3 Tactiek 352
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 49.4
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


12e minuut.
Kubot rent richting de bal. Kubot passt de bal zonder na te denken. Jusufranić speelt de bal door. Raccar is nu in balbezit. Raccar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - LKS Zapora 0:1

19e minuut.
Grigorescu trapt de bal weg. Brynkiewicz kopt de bal weg. Filippas heeft problemen om de bal te vangen. Świętochowski rent richting de bal. Świętochowski schiet op doel. Gabsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Torales verovert de bal door een tackle van achteren. Torales met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kindelán de bal onder controle te krijgen. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Moreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolański is nu in balbezit. Wolański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - LKS Zapora 0:2

41e minuut.
Bryl met een sublieme pass. Mee rent richting de bal. Mee geeft de bal voor. Scapigliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapigliati draait met de bal, schiet en ... Gabsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Hristu rent richting de bal. Wolański onderschept slim de pass. Misiewicz rent richting de bal. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 61%, LKS Zapora 39%.
Internazionalle - LKS Zapora 0:2

46e minuut.
Baslx komt het veld opgelopen. Felli komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kindelán kopt de bal weg. Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hristu. Hristu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Białostocki met een snelle inworp. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu passt de bal zonder na te denken. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filippas heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Raccar rent richting de bal. Raccar passt de bal met de wreef. Wolański is nu in balbezit. Wolański draait met de bal, schiet en ... Grigorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - LKS Zapora 0:3

59e minuut.
Jusufranić onderschept slim de pass. Jusufranić passt de bal in één keer door. Raccar is nu in balbezit. Raccar haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - LKS Zapora 0:4

60e minuut.
Illés komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kluzek komt het veld opgelopen. Castagnaro komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cuper geeft een hoge lob. Misiewicz kopt de bal weg. Raccar heeft problemen om de bal te vangen. Raccar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - LKS Zapora 0:5

75e minuut.
Brynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Filippas onderschept slim de pass. Filippas geeft de bal voor. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cuper met een sublieme pass. Daar is Jusufranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jusufranić geeft de bal voor. Castagnaro rent richting de bal. Castagnaro draait met de bal, schiet en ... Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - LKS Zapora 0:6

82e minuut.
Illés passt de bal in één keer door. Jusufranić speelt de bal door. Raccar is nu in balbezit. Raccar draait met de bal, schiet en ... Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - LKS Zapora 0:7

88e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Hristu geeft de bal voor. Jusufranić kan de bal niet met de borst controleren. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - LKS Zapora 1:7

90e minuut.
Białostocki passt de bal in één keer door. Jusufranić rent richting de bal. Jusufranić geeft een hoge lob. Daar is Hristu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiewicz speelt de bal door. Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castagnaro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - LKS Zapora 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 61%, LKS Zapora 39%.
Internazionalle - LKS Zapora 1:8