Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messa Lińska Sk Pawski
[09]U Knoter Tactiek trzecia
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
50.8 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Hartvigsen rent richting de bal. Dazin verovert de bal door een tackle van achteren. Muczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazin verovert de bal door een tackle van achteren. Dazin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Tłusty met een sublieme pass. Olaru is nu in balbezit. Olaru geeft een lange en hoge pass. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu haalt uit met een fantastische trap. Skorża verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Gäumann met een sublieme pass. Dazin rent richting de bal. Dazin passt de bal met de wreef. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ... Medina bokst de bal weg.

15e minuut.
Klicpera is nu in balbezit. Klicpera speelt de bal door. Muczek rent richting de bal. Dazin onderschept slim de pass. Dazin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Sk Pawski 0:1

20e minuut.
Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales rent richting de bal. Morales passt de bal zonder na te denken. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu schiet op doel. Skorża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Awuah de bal onder controle te krijgen. Regedei rent richting de bal. Regedei passt de bal zonder na te denken. Ioan rent richting de bal. Ioan schiet op doel. Skorża kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siboiu is nu in balbezit. Siboiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messa Lińska - Sk Pawski 1:1

28e minuut.
Tłusty rent richting de bal. Tłusty geeft een lange en hoge pass. Siboiu rent richting de bal. Siboiu schiet op doel. Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Sk Pawski 2:1

34e minuut.
Medina probeert naar een medespeler te passen. Tłusty kopt de bal weg. Siboiu is nu in balbezit. Siboiu draait met de bal, schiet en ... Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 62%, Sk Pawski 38%.
Messa Lińska - Sk Pawski 2:1

50e minuut.
Klicpera rent richting de bal. Olaru onderschept slim de pass. Chavez begaat een overtreding. Chavez krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Siboiu geeft een lange en hoge pass. Ioan heeft problemen om de bal te vangen. Helvei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helvei krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Dazin rent richting de bal. Hartvigsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazin begaat een overtreding. Dazin krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Olaru is nu in balbezit. Olaru passt de bal zonder na te denken. Siboiu rent richting de bal. Siboiu haalt uit met een fantastische trap. Skorża probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Sk Pawski 3:1

60e minuut.
Janecký geeft een lange en hoge pass. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru geeft een lange en hoge pass. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan geeft een lange en hoge pass. Skorża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ioan is nu in balbezit. Ioan met een sublieme pass. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siboiu rent richting de bal. Siboiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Sk Pawski 4:1

75e minuut.
Regedei onderschept slim de pass. Helvei verovert de bal door een tackle van achteren. Helvei geeft een lange en hoge pass. Olaru is nu in balbezit. Olaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sobczyński probeert de bal aan de voet te houden. Olaru geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Olaru rent richting de bal. Olaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morales de bal. Siboiu is nu in balbezit. Siboiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Muczek is nu in balbezit. Hartvigsen probeert naar een medespeler te passen. Tłusty geeft een hoge lob. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Helvei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siboiu rent richting de bal. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... Skorża probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Sk Pawski 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 48%, Sk Pawski 52%.
Messa Lińska - Sk Pawski 5:1