Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionalle F.C Żytnia
d5m2a3 Tactiek atak
37% Balbezit 63%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.2 gemiddelde waardering 48
average Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Funke geeft een hoge lob. Tutka met een sublieme pass. Pederoda kopt de bal weg. Krzysztoń heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Balul geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pederoda met een snelle inworp. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Scapigliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Eevers verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztaler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - F.C Żytnia 1:0

15e minuut.
Hanyż met een sublieme pass. Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda passt de bal zonder na te denken. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Krzysztoń passt de bal zonder na te denken. Funke rent richting de bal. Funke met een sublieme pass. Pederoda rent richting de bal. Pederoda geeft een hoge lob. Tutka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Krzysztoń kopt de bal weg. Klungelig pakt Szramka de bal. Gumiela rent richting de bal. Szramka onderschept slim de pass. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internazionalle - F.C Żytnia 1:1

23e minuut.
Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń geeft de bal voor. Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka onderschept slim de pass. Szramka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - F.C Żytnia 1:2

26e minuut.
Scapigliati is nu in balbezit. Scapigliati passt de bal in één keer door. Buinickis rent richting de bal. Masztaler is nu in balbezit. Masztaler haalt uit met een fantastische trap. Lucena Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Skander bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander geeft een hoge lob. Sznajder heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Tutka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Szramka de bal onder controle te krijgen. Tutka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 65%, F.C Żytnia 35%.
Internazionalle - F.C Żytnia 1:2

48e minuut.
Wujaszczyk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hristu de bal onder controle te krijgen. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Tutka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - F.C Żytnia 1:3

57e minuut.
Tutka trapt de bal weg. Pederoda kopt de bal weg. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - F.C Żytnia 1:4

62e minuut.
Balul passt de bal in één keer door. Myszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkowski passt de bal zonder na te denken. Scapigliati is nu in balbezit. Scapigliati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hanyż geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balul met de inworp. Scapigliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapigliati draait met de bal, schiet en ... Paal! Lucena Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujaszczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szramka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivić komt het veld opgelopen. Przywara komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Przywara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu met een sublieme pass. Masztaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztaler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - F.C Żytnia 2:4

80e minuut.
Jop probeert naar een medespeler te passen. Funke speelt de bal door. Ivić rent richting de bal. Ivić draait met de bal, schiet en ... Tutka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - F.C Żytnia 2:5

81e minuut.
Grankvist komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kancik speelt de bal door. Przywara is nu in balbezit. Przywara passt de bal met de wreef. Grankvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Grankvist haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - F.C Żytnia 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 63%, F.C Żytnia 37%.
Internazionalle - F.C Żytnia 2:6