Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia Internazionalle
atak Tactiek d5m2a3
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 39.6
solid Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen good


6e minuut.
Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke passt de bal met de wreef. Birsöz probeert naar een medespeler te passen. Grankvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Grankvist draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Skander is nu in balbezit. Skander geeft de bal voor. Pristavu speelt de bal door. Grankvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Grankvist haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Birsöz geeft een lange en hoge pass. Scapigliati kopt de bal weg. Qəzənfərov is nu in balbezit. Świętochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Świętochowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Pederoda rent richting de bal. Pederoda passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Internazionalle 1:0

32e minuut.
Brynkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Pristavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pristavu passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń schiet op doel. Grigorescu bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kremblewski geeft de bal voor. Kindelán speelt de bal door. Kancik heeft problemen om de bal te vangen. Świętochowski rent richting de bal. Świętochowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Hanyż met een snelle inworp. Pederoda speelt de bal door. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 51%, Internazionalle 49%.
F.C Żytnia - Internazionalle 1:0

65e minuut.
Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapigliati is nu in balbezit. Pederoda onderschept slim de pass. Pederoda geeft een hoge lob. Grankvist maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pederoda passt de bal in één keer door. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyż geeft een lange en hoge pass. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Kwietniak komt het veld opgelopen. Tylikowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Krzysztoń de bal. Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Internazionalle 2:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 38%, Internazionalle 62%.
F.C Żytnia - Internazionalle 2:0