Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hades FC Sk Pawski
taksa Tactiek trzecia
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten very good
average Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Chavez rent richting de bal. Vištorskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vištorskis probeert naar een medespeler te passen. Serafeidis rent richting de bal. Serafeidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kai Chi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kluzek is nu in balbezit. Ambroszkiewicz rent richting de bal. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Brière trapt de bal weg. Dazin kopt de bal weg. Paszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - Sk Pawski 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Ambroszkiewicz de bal. Paszek rent richting de bal. Ambroszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Brière werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - Sk Pawski 0:2

33e minuut.
Baytar rent richting de bal. Baytar passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagos verovert de bal door een tackle van achteren. Janecký rent richting de bal. Janecký geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 64%, Sk Pawski 36%.
Hades FC - Sk Pawski 0:2

46e minuut.
Janecký is nu in balbezit. Janecký met een sublieme pass. Baytar rent richting de bal. Baytar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - Sk Pawski 0:3

48e minuut.
Kluzek onderschept slim de pass. Kluzek passt de bal met de wreef. Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz onderschept slim de pass. Ambroszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chavez rent richting de bal. Chavez geeft de bal voor. Paszek is nu in balbezit. Ambroszkiewicz onderschept slim de pass. Ambroszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Baytar is nu in balbezit. Kluzek speelt de bal door. Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Brière probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - Sk Pawski 0:4

87e minuut.
Hospodár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelescu met de inworp. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar draait met de bal, schiet en ... Brière bokst de bal weg.

88e minuut.
Vištorskis met een sublieme pass. Schaumberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaumberger geeft een lange en hoge pass. Serafeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafeidis haalt uit met een fantastische trap. Skorża bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 71%, Sk Pawski 29%.
Hades FC - Sk Pawski 0:4