Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Prawie Boscy Messa Lińska
Boscy Tactiek [08]U Now
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Rommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rommens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacVanish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłopot geeft een hoge lob. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
madmon speelt de bal door. Muczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muczek met een sublieme pass. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Liga met een sublieme pass. madmon rent richting de bal. madmon passt de bal met de wreef. Wróbel rent richting de bal. Wróbel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Filarski passt de bal met de wreef. Zygmuntowski rent richting de bal. Zygmuntowski passt de bal zonder na te denken. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel schiet op doel. Rehák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Kłopot de bal onder controle te krijgen. Wróbel is nu in balbezit. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel verovert de bal door een tackle van achteren. Wróbel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Haza de bal onder controle te krijgen. Cachola is nu in balbezit. Klungelig pakt Cachola de bal. Cachola schiet op doel. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Messa Lińska 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 70%, Messa Lińska 30%.
TS Prawie Boscy - Messa Lińska 1:0

46e minuut.
Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei geeft de bal voor. Mendozzi rent richting de bal. Wróbel verovert de bal door een tackle van achteren. Wróbel haalt uit met een fantastische trap. Rehák bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Muczek passt de bal met de wreef. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
madmon geeft een lange en hoge pass. Muczek kopt de bal weg. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Prawie Boscy - Messa Lińska 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husejko komt het veld opgelopen. Muczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. madmon bereikt de bal nog maar net als eerste. madmon geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowski heeft problemen om de bal te vangen. Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wróbel rent richting de bal. Wróbel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Messa Lińska 1:2

72e minuut.
MacVanish rent richting de bal. MacVanish geeft de bal voor. Kłopot kopt de bal weg. Cachola is nu in balbezit. Cachola geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pivko komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fojt komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pivko speelt de bal door. Husejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejko speelt de bal door. Cachola is nu in balbezit. Cachola schiet op doel. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rommens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fojt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Prawie Boscy - Messa Lińska 2:2

88e minuut.
Zygmuntowski speelt de bal door. Wróbel is nu in balbezit. Met opzet legt Fojt zijn tegenspeler op de grond. Fojt krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pivko geeft de bal voor. madmon kopt de bal weg. Başardı geeft een hoge lob. Cachola is nu in balbezit. Cachola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 59%, Messa Lińska 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Prawie Boscy - Messa Lińska 2:2