Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionalle Messa Lińska
d5m2a3 Tactiek [08]U Newtest
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
39.3 gemiddelde waardering 49.1
matig Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Wróbel heeft problemen om de bal te vangen. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel verovert de bal door een tackle van achteren. Wróbel schiet op doel. Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - Messa Lińska 0:1

32e minuut.
Wróbel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Olaru de bal. Birsöz begaat een overtreding. Birsöz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kindelán probeert de bal aan de voet te houden. Siboiu rent richting de bal. Kindelán probeert naar een medespeler te passen. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel draait met de bal, schiet en ... Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Olaru rent richting de bal. Olaru geeft een hoge lob. Morales kopt de bal weg. Klungelig pakt Wróbel de bal. Wróbel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 71%, Messa Lińska 29%.
Internazionalle - Messa Lińska 0:1

59e minuut.
Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olaru is nu in balbezit. Olaru geeft een lange en hoge pass. Wróbel springt en kopt de bal. Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - Messa Lińska 0:2

69e minuut.
Olaru onderschept slim de pass. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - Messa Lińska 0:3

76e minuut.
Morales is nu in balbezit. Morales speelt de bal door. Wróbel rent richting de bal. Wróbel draait met de bal, schiet en ... Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - Messa Lińska 0:4

78e minuut.
Świętochowski passt de bal in één keer door. Siboiu met een sublieme pass. Olaru is nu in balbezit. Olaru draait met de bal, schiet en ... Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Wróbel controleert de bal met de borst. Kosecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - Messa Lińska 0:5

81e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales schiet op doel. Wróbel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - Messa Lińska 0:6

88e minuut.
Kindelán probeert naar een medespeler te passen. Hristu is nu in balbezit. Hristu speelt de bal door. Xasaylı is nu in balbezit. Xasaylı schiet op doel. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 48%, Messa Lińska 52%.
Internazionalle - Messa Lińska 0:6