Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hades FC KS Stawiszyn
taksa Tactiek Testowa
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 61.8
adequate Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Schaumberger kopt de bal weg. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł passt de bal met de wreef. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kamber passt de bal met de wreef. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko passt de bal zonder na te denken. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Brière bokst de bal weg.

33e minuut.
Peroba speelt de bal door. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Serafeidis is nu in balbezit. Serafeidis draait met de bal, schiet en ... Damián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Bowsza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kai Chi met een sublieme pass. Serafeidis is nu in balbezit. Serafeidis schiet op doel. Damián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - KS Stawiszyn 1:0

41e minuut.
Kisiov probeert de bal aan de voet te houden. Bowsza rent richting de bal. Serafeidis rent richting de bal. Serafeidis draait met de bal, schiet en ... Aldana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 56%, KS Stawiszyn 44%.
Hades FC - KS Stawiszyn 1:0

49e minuut.
Kamber passt de bal in één keer door. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko passt de bal met de wreef. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Brière bokst de bal weg.

57e minuut.
Ganso speelt de bal door. Mantzoukis is nu in balbezit. Mantzoukis passt de bal in één keer door. Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bowsza geeft een lange en hoge pass. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hospodár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olędzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olędzki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Brière verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Aldana kopt de bal weg. Ganso is nu in balbezit. Ganso probeert naar een medespeler te passen. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Brière met een harde bal richting middenveld. Kondzioł kopt de bal weg. Klungelig pakt Chatzipanagos de bal. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kamber speelt de bal door. Mantzoukis rent richting de bal. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Paszek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hades FC - KS Stawiszyn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 71%, KS Stawiszyn 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hades FC - KS Stawiszyn 1:1