Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Pawski LKS Zapora
trzecia Tactiek 442
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.2 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Janecký onderschept slim de pass. Janecký geeft een hoge lob. Baytar probeert de bal met de borst te controleren. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - LKS Zapora 1:0

3e minuut.
Ambroszkiewicz rent richting de bal. Baytar is nu in balbezit. Torales begaat een overtreding. Torales krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Budka is nu in balbezit. Budka geeft een hoge lob. Cecere kan de bal niet met de borst controleren. Cecere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sk Pawski - LKS Zapora 1:1

13e minuut.
Jusufranić probeert naar een medespeler te passen. Czarnecki rent richting de bal. Pihlanen onderschept slim de pass. Cecere rent richting de bal. Cecere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Helvei is nu in balbezit. Helvei passt de bal zonder na te denken. Janecký speelt de bal door. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Białostocki rent richting de bal. Janecký onderschept slim de pass. Janecký probeert naar een medespeler te passen. Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Filippas geeft een hoge lob. Cecere controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Michoń neemt vlug de vrije trap. Daar is Ambroszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gabsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Torales passt de bal met de wreef. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki geeft de bal voor. Cecere rent richting de bal. Cecere schiet op doel. Skorża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Jusufranić rent richting de bal. Jusufranić probeert naar een medespeler te passen. Cecere heeft problemen om de bal te vangen. Cecere schiet op doel. Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - LKS Zapora 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 38%, LKS Zapora 62%.
Sk Pawski - LKS Zapora 1:2

47e minuut.
Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot passt de bal met de wreef. Cecere is nu in balbezit. Cecere schiet op doel. Skorża probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - LKS Zapora 1:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raccar komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Białostocki probeert naar een medespeler te passen. Jusufranić rent richting de bal. Jusufranić passt de bal met de wreef. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere haalt uit met een fantastische trap. Skorża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jusufranić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raccar maakt een snoekduik en kopt de bal. Skorża probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - LKS Zapora 1:4

63e minuut.
Kluzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar is nu in balbezit. Baytar speelt de bal door. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gabsi bokst de bal weg.

65e minuut.
Kubot rent richting de bal. Kubot passt de bal in één keer door. Cecere rent richting de bal. Cecere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - LKS Zapora 1:5

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolański komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Michoń rent richting de bal. Michoń geeft de bal voor. Kubot geeft de bal voor. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Budka is nu in balbezit. Budka passt de bal in één keer door. Raccar rent richting de bal. Raccar schiet op doel. Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - LKS Zapora 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 47%, LKS Zapora 53%.
Sk Pawski - LKS Zapora 1:6