Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Prawie Boscy F.C Żytnia
Boscy Tactiek atak
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 45.9
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Eevers met een sublieme pass. Skander rent richting de bal. Skander passt de bal in één keer door. Szramka rent richting de bal. Szramka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń speelt de bal door. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - F.C Żytnia 0:1

7e minuut.
Pederoda is nu in balbezit. Pederoda passt de bal zonder na te denken. Szramka is nu in balbezit. Szramka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - F.C Żytnia 0:2

12e minuut.
Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń geeft een lange en hoge pass. Başardı onderschept slim de pass. Skander bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Skander raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przywara komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Pederoda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Liga de bal. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Roussey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cachola is nu in balbezit. Funke onderschept slim de pass. Funke passt de bal zonder na te denken. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Macchi rent richting de bal. Macchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pederoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanyż geeft een lange en hoge pass. Rehák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szramka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - F.C Żytnia 0:3

19e minuut.
Kłopot met een sublieme pass. Cachola rent richting de bal. Cachola haalt uit met een fantastische trap. Qəzənfərov probeert naar een medespeler te passen. Eevers probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szramka kopt de bal weg. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Mendozzi probeert de bal aan de voet te houden. Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szramka rent richting de bal. Szramka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - F.C Żytnia 0:4

23e minuut.
Pederoda probeert naar een medespeler te passen. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń passt de bal in één keer door. Szramka rent richting de bal. Szramka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Başardı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szramka raakt geblesseerd tijdens het duel. Szramka neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - F.C Żytnia 0:5

27e minuut.
Liga probeert naar een medespeler te passen. Boguś rent richting de bal. Boguś passt de bal zonder na te denken. Cachola rent richting de bal. Cachola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Macchi geeft een lange en hoge pass. Buinickis probeert de bal met de borst te controleren. Boguś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boguś krijgt een gele kaart. Buinickis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Buinickis kan niet meer verder spelen. Szamotulski komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Pederoda speelt de bal door. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń passt de bal zonder na te denken. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Liga passt de bal met de wreef. Kłopot is nu in balbezit. Kłopot passt de bal zonder na te denken. Cachola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 67%, F.C Żytnia 33%.
TS Prawie Boscy - F.C Żytnia 0:5

50e minuut.
Macchi rent richting de bal. Macchi geeft de bal voor. Hanyż probeert naar een medespeler te passen. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kłopot rent richting de bal. MacVanish is nu in balbezit. MacVanish geeft een hoge lob. Cachola is nu in balbezit. Cachola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Krzysztoń kopt de bal weg. Klungelig pakt Szramka de bal. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Husejko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Ivić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Pivko komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pederoda probeert naar een medespeler te passen. Ivić heeft problemen om de bal te vangen. Ivić passt de bal zonder na te denken. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hanyż onderschept slim de pass. Hanyż speelt de bal door. Funke probeert naar een medespeler te passen. Szramka is nu in balbezit. Szramka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Liga is nu in balbezit. Liga passt de bal met de wreef. Szamotulski heeft problemen om de bal te vangen. Cachola rent richting de bal. Cachola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Fojt komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mendozzi is nu in balbezit. Mendozzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Cachola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 57%, F.C Żytnia 43%.
TS Prawie Boscy - F.C Żytnia 0:5