Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia TS Prawie Boscy
atak Tactiek Boscy
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 40.4
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Funke kopt de bal weg. Roussey probeert de bal met de borst te controleren. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 1:0

13e minuut.
Kancik rent richting de bal. Kancik geeft de bal voor. Başardı heeft problemen om de bal te vangen. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 2:0

17e minuut.
Lucena Medina met een harde bal richting middenveld. Funke met een sublieme pass. Daar is Krzysztoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Rehák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 3:0

21e minuut.
Inworp. Kremblewski met de inworp. Funke is nu in balbezit. Funke geeft een lange en hoge pass. Szramka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Skander rent richting de bal. Skander speelt de bal door. Funke speelt de bal door. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szramka is nu in balbezit. Szramka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 4:0

30e minuut.
Kancik passt de bal in één keer door. Funke rent richting de bal. Funke met een sublieme pass. Szramka rent richting de bal. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Barberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń onderschept slim de pass. Liga is nu in balbezit. Krzysztoń verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztoń geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 5:0

33e minuut.
Kancik passt de bal zonder na te denken. Funke is nu in balbezit. Funke passt de bal met de wreef. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka draait met de bal, schiet en ... Rehák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Funke kopt de bal weg. Szramka is nu in balbezit. Szramka passt de bal met de wreef. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 6:0

39e minuut.
Skander rent richting de bal. Skander speelt de bal door. Szramka rent richting de bal. Szramka schiet op doel. Rehák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 7:0

41e minuut.
Barberis onderschept slim de pass. Funke rent richting de bal. Funke passt de bal zonder na te denken. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 33%, TS Prawie Boscy 67%.
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 7:0

49e minuut.
Daar is Pivko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skander bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander passt de bal met de wreef. Szramka rent richting de bal. Szramka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Buinickis is nu in balbezit. Cachola is nu in balbezit. Buinickis begaat een overtreding. Buinickis krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Eevers onderschept slim de pass. Eevers passt de bal zonder na te denken. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Rehák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 8:0

60e minuut.
MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda verovert de bal door een tackle van achteren. Pederoda geeft een hoge lob. Szramka springt en kopt de bal. Rehák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 9:0

60e minuut.
Husejko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pederoda met een sublieme pass. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń passt de bal in één keer door. Szramka is nu in balbezit. Szramka draait met de bal, schiet en ... Rehák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mendozzi geeft de bal voor. Daar is Skander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skander passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Borko komt het veld opgelopen. Kwietniak komt het veld opgelopen. Tylikowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Szramka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

77e minuut.
Krzysztoń krijgt zijn hoofd ertegen. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga geeft de bal voor. Buinickis geeft een lange en hoge pass. Krzysztoń springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rehák bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacVanish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tylikowski is nu in balbezit. Kłopot onderschept slim de pass. Kłopot haalt uit met een fantastische trap. Lucena Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fojt komt het veld opgelopen. MacVanish neemt de hoekschop. Cachola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Krzysztoń kopt de bal weg. Pederoda probeert de bal aan de voet te houden. Pederoda passt de bal met de wreef. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń schiet op doel. Rehák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Husejko passt de bal met de wreef. Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda met een sublieme pass. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 33%, TS Prawie Boscy 67%.
F.C Żytnia - TS Prawie Boscy 9:0