Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stawiszyn Messa Lińska
Testowa Tactiek [07] U21 Plas
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 49.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Tłusty speelt de bal door. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Siboiu is nu in balbezit. Siboiu draait met de bal, schiet en ... Damián probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Siboiu rent richting de bal. Siboiu passt de bal zonder na te denken. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kisiov de bal onder controle te krijgen. Damián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ganso geeft een lange en hoge pass. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber geeft een hoge lob. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ioan kopt de bal weg. Siboiu is nu in balbezit. Siboiu probeert naar een medespeler te passen. Olaru is nu in balbezit. Olaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Damián niet meer kan verder spelen. Pijak komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Bratianu geeft de bal voor. Inworp. Kamber met de inworp. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mantzoukis rent richting de bal. Mantzoukis geeft de bal voor. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Medina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ganso rent richting de bal. Ganso passt de bal in één keer door. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza speelt de bal door. Kondzioł geeft een hoge lob. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 35%, Messa Lińska 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Stawiszyn - Messa Lińska 0:0

51e minuut.
Szkiełko passt de bal met de wreef. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso passt de bal zonder na te denken. Mantzoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzoukis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Medina trapt de bal weg van het doel. Kondzioł kopt de bal weg. Israelovitch heeft problemen om de bal te vangen. Ganso is nu in balbezit. Ganso geeft een lange en hoge pass. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bratianu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kamber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mantzoukis passt de bal in één keer door. Kondzioł met een sublieme pass. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko geeft de bal voor. Olędzki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kisiov met een sublieme pass. Kondzioł speelt de bal door. Bowsza speelt de bal door. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Medina bokst de bal weg. Olędzki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Messa Lińska 1:0

82e minuut.
Doeltrap. Węgorowski komt het veld opgelopen. Müller komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Muczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Israelovitch verovert de bal door een tackle van achteren. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina geeft een lange en hoge pass. Ganso controleert de bal met de borst. Ganso geeft een hoge lob. Medina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 25%, Messa Lińska 75%.
KS Stawiszyn - Messa Lińska 1:0