Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messa Lińska KS Stawiszyn
[08] New Tactiek TestowaOff
38% Balbezit 62%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Mantzoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzoukis passt de bal in één keer door. Olędzki rent richting de bal. Olędzki schiet op doel. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - KS Stawiszyn 0:1

7e minuut.
Daar is Kamber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamber speelt de bal door. Betancourt probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko geeft een lange en hoge pass. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - KS Stawiszyn 0:2

8e minuut.
Ganso is nu in balbezit. Ganso speelt de bal door. Bowsza speelt de bal door. Klungelig pakt Kamber de bal. Kamber geeft de bal voor. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ganso met een sublieme pass. Mantzoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso draait met de bal, schiet en ... Medina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bratianu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - KS Stawiszyn 0:3

20e minuut.
Betancourt passt de bal met de wreef. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber speelt de bal door. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Siboiu passt de bal in één keer door. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Wróbel rent richting de bal. Wróbel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso geeft de bal voor. Bratianu heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ganso de bal. Ganso passt de bal in één keer door. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ioan met een sublieme pass. Wróbel rent richting de bal. Betancourt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Betancourt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 60%, KS Stawiszyn 40%.
Messa Lińska - KS Stawiszyn 0:3

46e minuut.
Morales komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Szkiełko heeft problemen om de bal te vangen. Szkiełko passt de bal in één keer door. Kamber probeert naar een medespeler te passen. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bowsza rent richting de bal. Olaru onderschept slim de pass. Olaru geeft een lange en hoge pass. Siboiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - KS Stawiszyn 1:3

58e minuut.
Szkiełko kopt de bal weg. Klungelig pakt Hartvigsen de bal. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - KS Stawiszyn 1:4

61e minuut.
Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales passt de bal met de wreef. Daar is Siboiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Betancourt speelt de bal door. Kamber speelt de bal door. Ioan speelt de bal door. Morales rent richting de bal. Morales geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Regedei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł passt de bal zonder na te denken. Mantzoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzoukis draait met de bal, schiet en ... Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal rolt over de achterlijn. Li komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ganso met een snelle inworp. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł passt de bal in één keer door. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salinas komt het veld opgelopen. Węgorowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 59%, KS Stawiszyn 41%.
Messa Lińska - KS Stawiszyn 1:4