Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionalle Hades FC
d5m2a3 Tactiek taksa
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.7 gemiddelde waardering 40.3
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


28e minuut.
Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman probeert naar een medespeler te passen. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brière probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Hrabia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schaumberger de bal. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dittman rent richting de bal. Dittman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vân Đức de bal. Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ... Brière kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Dalkiewicz rent richting de bal. Pieńkoś rent richting de bal. Vân Đức rent richting de bal. Pieńkoś onderschept slim de pass. Pieńkoś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - Hades FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 31%, Hades FC 69%.
Internazionalle - Hades FC 1:0

59e minuut.
Vištorskis passt de bal met de wreef. Schaumberger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oyen de bal. Serafeidis is nu in balbezit. Serafeidis haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard bokst de bal weg.

62e minuut.
Chatzipanagos is nu in balbezit. Świętochowski onderschept slim de pass. Świętochowski draait met de bal, schiet en ... Vân Đức probeert de bal aan de voet te houden. Brière werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - Hades FC 2:0

63e minuut.
Dalkiewicz passt de bal in één keer door. Świętochowski rent richting de bal. Kai Chi geeft de bal voor. Świętochowski probeert de bal aan de voet te houden. Dalkiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Brière met een sublieme pass. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland passt de bal met de wreef. Dittman geeft een hoge lob. Pieńkoś krijgt zijn hoofd ertegen. Brière bokst de bal weg.

75e minuut.
Vân Đức geeft een hoge lob. Hrabia is nu in balbezit. Hrabia passt de bal met de wreef. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Paszek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lenzi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Dittman passt de bal met de wreef. Daar is Michniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrabia rent richting de bal. Hrabia geeft de bal voor. Świętochowski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dalkiewicz de bal. Dalkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionalle - Hades FC 3:0

90e minuut.
Hospodár raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabanzo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionalle 23%, Hades FC 77%.
Internazionalle - Hades FC 3:0