Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hades FC Internazionalle
taksa Tactiek d5m2a3
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 37.2
matig Schieten redelijk
matig Passen matig
solide Verdedigen redelijk


25e minuut.
Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik onderschept slim de pass. Michnik passt de bal zonder na te denken. Świętochowski rent richting de bal. Świętochowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kindelán passt de bal met de wreef. Hristu geeft een hoge lob. Daar is Chatzipanagos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świętochowski rent richting de bal. Świętochowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - Internazionalle 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 56%, Internazionalle 44%.
Hades FC - Internazionalle 0:1

56e minuut.
Schaumberger passt de bal zonder na te denken. Peroba is nu in balbezit. Peroba probeert naar een medespeler te passen. Serafeidis rent richting de bal. Serafeidis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Chiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pristavu probeert de bal aan de voet te houden. Uković rent richting de bal. Uković met een sublieme pass. Serafeidis is nu in balbezit. Serafeidis schiet op doel. Chiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serafeidis is nu in balbezit. Serafeidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hades FC - Internazionalle 1:1

61e minuut.
Uković probeert naar een medespeler te passen. Vištorskis is nu in balbezit. Vištorskis geeft de bal voor. Serafeidis rent richting de bal. Serafeidis haalt uit met een fantastische trap. Chiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 57%, Internazionalle 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hades FC - Internazionalle 1:1