Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia Sk Pawski
atak Tactiek trzecia
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 40.3
very good Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Szramka heeft problemen om de bal te vangen. Baytar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szramka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Funke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pederoda kopt de bal weg. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Daar is Hanyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczyński geeft een hoge lob. Janecký is nu in balbezit. Janecký draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sobczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klicpera komt het veld opgelopen. Janecký geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baytar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Chavez speelt de bal door. Janecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecký probeert naar een medespeler te passen. Ambroszkiewicz is nu in balbezit. Ambroszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chavez verovert de bal door een tackle van achteren. Chavez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eevers de bal. Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dazin rent richting de bal. Funke onderschept slim de pass. Funke speelt de bal door. Szramka rent richting de bal. Szramka schiet op doel. Skorża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Sk Pawski 1:0

37e minuut.
Ambroszkiewicz speelt de bal door. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera verovert de bal door een tackle van achteren. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Lucena Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Żytnia - Sk Pawski 1:1

41e minuut.
Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń schiet op doel. Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Sk Pawski 2:1

43e minuut.
Dazin onderschept slim de pass. Dazin probeert naar een medespeler te passen. Janecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz is nu in balbezit. Ambroszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancik geeft de bal voor. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Skorża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Sk Pawski 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 61%, Sk Pawski 39%.
F.C Żytnia - Sk Pawski 3:1

49e minuut.
Pederoda rent richting de bal. Pederoda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Michoń de bal. Funke rent richting de bal. Funke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Sk Pawski 4:1

60e minuut.
Ambroszkiewicz rent richting de bal. Kruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczek passt de bal zonder na te denken. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar schiet op doel. Lucena Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz geeft de bal voor. Lucena Medina bokst de bal weg.

63e minuut.
Pederoda met de inworp. Kancik rent richting de bal. Kruczek begaat een overtreding. Kruczek krijgt een gele kaart. Kancik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Funke met een snel genomen vrije trap. Szramka is nu in balbezit. Szramka draait met de bal, schiet en ... Skorża verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kruczek rent richting de bal. Kruczek passt de bal met de wreef. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Qəzənfərov de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Skorża niet meer kan verder spelen. Awuah komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Szramka rent richting de bal. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Pihlanen probeert de bal aan de voet te houden. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Awuah bokst de bal weg.

76e minuut.
Krzysztoń is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chavez. Krzysztoń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borko komt het veld opgelopen. Tylikowski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Grankvist komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Baytar rent richting de bal. Baytar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Sk Pawski 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 58%, Sk Pawski 42%.
F.C Żytnia - Sk Pawski 4:2