Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Pawski F.C Żytnia
trzecia Tactiek atak
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.2 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen solid


7e minuut.
Chavez probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal met de wreef. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba draait met de bal, schiet en ... Lucena Medina bokst de bal weg.

15e minuut.
Buinickis passt de bal in één keer door. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - F.C Żytnia 0:1

18e minuut.
Funke verovert de bal door een tackle van achteren. Funke geeft een hoge lob. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - F.C Żytnia 0:2

20e minuut.
Awuah speelt de bal door. Pederoda rent richting de bal. Pederoda passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - F.C Żytnia 0:3

21e minuut.
Kancik passt de bal in één keer door. Pederoda rent richting de bal. Pederoda passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń schiet op doel. Skorża kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Awuah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pederoda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skorża verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Szramka passt de bal zonder na te denken. Awuah verovert de bal door een tackle van achteren. Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda geeft een hoge lob. Szramka springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Skander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szramka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Awuah de bal onder controle te krijgen. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke draait met de bal, schiet en ... Skorża bokst de bal weg.

39e minuut.
Eevers geeft een lange en hoge pass. Sobczyński heeft problemen om de bal te vangen. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... Skorża werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Szramka is nu in balbezit. Szramka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - F.C Żytnia 0:4

41e minuut.
Sobczyński geeft een hoge lob. Skander kopt de bal weg. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - F.C Żytnia 0:5

42e minuut.
Eevers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Awuah de bal. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... Skorża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - F.C Żytnia 0:6

45e minuut.
Qəzənfərov heeft problemen om de bal te vangen. Lucena Medina probeert naar een medespeler te passen. Funke kopt de bal weg. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 46%, F.C Żytnia 54%.
Sk Pawski - F.C Żytnia 0:6

46e minuut.
Funke kopt de bal weg. Szramka rent richting de bal. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka onderschept slim de pass. Szramka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skander rent richting de bal. Skander draait met de bal, schiet en ... Skorża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Lapeyre geeft een lange en hoge pass. Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov geeft de bal voor. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Buinickis rent richting de bal. Buinickis geeft een hoge lob. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Buinickis is nu in balbezit. Skander bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander passt de bal in één keer door. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Buinickis is nu in balbezit. Buinickis geeft de bal voor. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Skorża probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - F.C Żytnia 0:7

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grankvist komt het veld opgelopen. Tylikowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kancik is nu in balbezit. Helvei onderschept slim de pass. Helvei met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwietniak komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Awuah is nu in balbezit. Sobczyński rent richting de bal. Szramka verovert de bal door een tackle van achteren. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Skorża maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 50%, F.C Żytnia 50%.
Sk Pawski - F.C Żytnia 0:7