Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messa Lińska LKS Zapora
[08] New Tactiek 442
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 50.6
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Muczek kopt de bal weg. Regedei geeft een hoge lob. Siboiu kopt de bal weg. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cuper met een sublieme pass. Ioan rent richting de bal. Ioan passt de bal met de wreef. Daar is Siboiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

19e minuut.
Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu passt de bal in één keer door. Morales is nu in balbezit. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu haalt uit met een fantastische trap. Gabsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jusufranić met een snelle inworp. Torales speelt de bal door. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere schiet op doel. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raccar rent richting de bal. Medina met een sublieme pass. Tłusty kopt de bal weg. Raccar rent richting de bal. Raccar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Regedei passt de bal zonder na te denken. Ioan rent richting de bal. Ioan speelt de bal door. Siboiu is nu in balbezit. Siboiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kubot geeft de bal voor. Cecere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tłusty. Tłusty krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 46%, LKS Zapora 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messa Lińska - LKS Zapora 0:0

53e minuut.
Jusufranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufranić passt de bal in één keer door. Cecere is nu in balbezit. Cecere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - LKS Zapora 0:1

58e minuut.
Torales rent richting de bal. Torales passt de bal zonder na te denken. Jusufranić met een sublieme pass. Klungelig pakt Cecere de bal. Cecere haalt uit met een fantastische trap. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doeltrap. Kluzek komt het veld opgelopen. Illés komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan passt de bal in één keer door. Illés probeert de bal aan de voet te houden. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Gabsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Israelovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar onderschept slim de pass. Raccar geeft de bal voor. Cecere rent richting de bal. Cecere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Wolański komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Budka is nu in balbezit. Budka passt de bal in één keer door. Ioan geeft een hoge lob. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. Gabsi bokst de bal weg.

80e minuut.
Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka speelt de bal door. Białostocki geeft een hoge lob. Wolański is nu in balbezit. Wolański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Medina trapt de bal weg. Torales speelt de bal door. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu onderschept slim de pass. Siboiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Tłusty rent richting de bal. Tłusty passt de bal in één keer door. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... Gabsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messa Lińska - LKS Zapora 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 49%, LKS Zapora 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messa Lińska - LKS Zapora 1:1