Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hades FC F.C Żytnia
taksa Tactiek atak
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten very good
weak Passen good
good Verdedigen good


6e minuut.
Skander is nu in balbezit. Skander passt de bal met de wreef. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - F.C Żytnia 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skander met een snelle inworp. Buinickis geeft de bal voor. Szramka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pederoda de bal. Pederoda geeft een hoge lob. Brière werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Krzysztoń rent richting de bal. Chatzipanagos probeert naar een medespeler te passen. Krzysztoń geeft een hoge lob. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Brière bokst de bal weg.

15e minuut.
Hospodár geeft de bal voor. Kancik kopt de bal weg. Krzysztoń met een sublieme pass. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Uković heeft problemen om de bal te vangen. Kai Chi is nu in balbezit. Kai Chi geeft een lange en hoge pass. Serafeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafeidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Funke speelt de bal door. Daar is Hanyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyż probeert naar een medespeler te passen. Peroba is nu in balbezit. Peroba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Schaumberger speelt de bal door. Skander is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vištorskis. Vištorskis krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov geeft een hoge lob. Funke probeert naar een medespeler te passen. Skander rent richting de bal. Skander geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - F.C Żytnia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 62%, F.C Żytnia 38%.
Hades FC - F.C Żytnia 0:2

70e minuut.
Inworp. Przywara komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hospodár is nu in balbezit. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke passt de bal in één keer door. Szramka rent richting de bal. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Hanyż zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pederoda rent richting de bal. Pederoda geeft de bal voor. Szramka krijgt zijn hoofd ertegen. Brière kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lenzi speelt de bal door. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Inworp. Grankvist komt het veld opgelopen. Tylikowski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kancik speelt de bal door. Szramka rent richting de bal. Szramka passt de bal zonder na te denken. Grankvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Grankvist draait met de bal, schiet en ... Brière kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara geeft de bal voor. Klungelig pakt Vân Đức de bal. Szramka is nu in balbezit. Szramka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - F.C Żytnia 0:3

88e minuut.
Tylikowski geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Brière trapt de bal weg. Przywara is nu in balbezit. Przywara geeft een hoge lob. Brière bokst de bal weg. Grankvist heeft problemen om de bal te vangen. Grankvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - F.C Żytnia 0:4

89e minuut.
Grankvist is nu in balbezit. Kai Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chi passt de bal met de wreef. Grankvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Grankvist haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 61%, F.C Żytnia 39%.
Hades FC - F.C Żytnia 0:4