Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia Hades FC
atak Tactiek taksa
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 39.1
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Buinickis is nu in balbezit. Buinickis probeert naar een medespeler te passen. Qəzənfərov probeert naar een medespeler te passen. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... Brière bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Buinickis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skander rent richting de bal. Skander geeft de bal voor. Krzysztoń krijgt zijn hoofd ertegen. Brière werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Hades FC 1:0

6e minuut.
Eevers geeft een hoge lob. Inworp. Peroba met de inworp. Uković geeft een hoge lob. Daar is Qəzənfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brière met een harde bal richting middenveld. Skander bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke probeert naar een medespeler te passen. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Buinickis passt de bal met de wreef. Funke geeft de bal voor. Chatzipanagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztoń geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda geeft de bal voor. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Hades FC 2:0

24e minuut.
Skander rent richting de bal. Skander geeft de bal voor. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Hades FC 3:0

27e minuut.
Hanyż geeft een lange en hoge pass. Pederoda kopt de bal weg. Klungelig pakt Krzysztoń de bal. Krzysztoń geeft een hoge lob. Szramka krijgt zijn hoofd ertegen. Brière probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Peroba kopt de bal weg. Kai Chi is nu in balbezit. Kai Chi passt de bal in één keer door. Serafeidis heeft problemen om de bal te vangen. Serafeidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pederoda rent richting de bal. Pederoda geeft de bal voor. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brière verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Hades FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 40%, Hades FC 60%.
F.C Żytnia - Hades FC 4:0

49e minuut.
Buinickis geeft een lange en hoge pass. Skander is nu in balbezit. Met opzet legt Khắc Cường zijn tegenspeler op de grond. Khắc Cường krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Skander geeft de bal voor. Paszek kopt de bal weg. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander rent richting de bal. Skander geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chatzipanagos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pederoda neemt de hoekschop. Szramka krijgt zijn hoofd ertegen. Brière probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Hades FC 5:0

69e minuut.
Szramka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brière maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pederoda kopt de bal weg. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap. Brière verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tylikowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vištorskis met de inworp. Serafeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafeidis draait met de bal, schiet en ... Skręt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Hades FC 5:1

78e minuut.
Funke onderschept slim de pass. Funke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skander de bal. Skander geeft de bal voor. Szramka rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwietniak komt het veld opgelopen. Grankvist komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander speelt de bal door. Vân Đức rent richting de bal. Szramka onderschept slim de pass. Szramka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Hades FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 37%, Hades FC 63%.
F.C Żytnia - Hades FC 6:1