Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Pawski Internazionalle
trzecia Tactiek d5m2a3
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
38.1 gemiddelde waardering 52.6
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Michoń geeft een lange en hoge pass. Mee is nu in balbezit. Ambroszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Michniewicz geeft een hoge lob. Michoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkiewicz draait met de bal, schiet en ... Awuah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - Internazionalle 0:1

11e minuut.
Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pieńkoś de bal. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Hrabia met een snelle inworp. Świętochowski rent richting de bal. Michoń is nu in balbezit. Świętochowski onderschept slim de pass. Świętochowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Świętochowski onderschept slim de pass. Świętochowski met een sublieme pass. Pihlanen is nu in balbezit. Dalkiewicz onderschept slim de pass. Dalkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michoń heeft problemen om de bal te vangen. Dazin speelt de bal door. Janecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecký geeft de bal voor. Baytar maakt een snoekduik en kopt de bal. Ouvrard bokst de bal weg. Ambroszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ouvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Dazin speelt de bal door. Hrabia probeert naar een medespeler te passen. Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - Internazionalle 0:2

28e minuut.
Chavez onderschept slim de pass. Chavez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrabia met de inworp. Świętochowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Świętochowski met een snelle inworp. Dalkiewicz rent richting de bal. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia draait met de bal, schiet en ... Awuah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dalkiewicz speelt de bal door. Pihlanen is nu in balbezit. Pieńkoś verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - Internazionalle 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 58%, Internazionalle 42%.
Sk Pawski - Internazionalle 0:3

50e minuut.
Hrabia onderschept slim de pass. Hrabia passt de bal met de wreef. Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz draait met de bal, schiet en ... Awuah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - Internazionalle 0:4

54e minuut.
Helvei controleert de bal met de borst. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman is nu in balbezit. Dittman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Świętochowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klicpera. Świętochowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrabia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pieńkoś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - Internazionalle 0:5

62e minuut.
Dalkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dalkiewicz passt de bal met de wreef. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap. Awuah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - Internazionalle 0:6

64e minuut.
Janecký kopt de bal weg. Mee rent richting de bal. Baytar verovert de bal door een tackle van achteren. Baytar schiet op doel. Ouvrard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Pawski - Internazionalle 1:6

79e minuut.
Michoń rent richting de bal. Hrabia geeft de bal voor. Helvei heeft problemen om de bal te vangen. Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś schiet op doel. Awuah bokst de bal weg. Świętochowski is nu in balbezit. Świętochowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chavez verovert de bal door een tackle van achteren. Chavez geeft de bal voor. Janecký probeert de bal aan de voet te houden. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Pawski 59%, Internazionalle 41%.
Sk Pawski - Internazionalle 1:6