Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Prawie Boscy KS Stawiszyn
Boscy Tactiek Testowa
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Mendozzi de bal onder controle te krijgen. Liga rent richting de bal. Liga passt de bal in één keer door. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:1

2e minuut.
Bowsza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganso is nu in balbezit. Ganso geeft een lange en hoge pass. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kondzioł speelt de bal door. Ganso rent richting de bal. Ganso met een sublieme pass. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki schiet op doel. Rehák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macchi heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ganso zal de hoekschop nemen. Olędzki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
MacVanish rent richting de bal. Kłopot is nu in balbezit. Kłopot passt de bal in één keer door. Cachola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
MacVanish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barberis is nu in balbezit. Barberis met een sublieme pass. Kłopot is nu in balbezit. Kłopot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kamber rent richting de bal. Daar is Kamber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamber probeert naar een medespeler te passen. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel. Rehák bokst de bal weg.

19e minuut.
Kondzioł controleert de bal met de borst. Kondzioł speelt de bal door. Ganso probeert naar een medespeler te passen. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber met een sublieme pass. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Roussey de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:2

31e minuut.
Kamber met een sublieme pass. Klungelig pakt Olędzki de bal. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Rehák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:3

35e minuut.
Daar is Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacVanish rent richting de bal. MacVanish probeert naar een medespeler te passen. Cachola is nu in balbezit. Cachola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł passt de bal zonder na te denken. Ganso is nu in balbezit. Ganso geeft de bal voor. Olędzki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:4

39e minuut.
Liga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kłopot de bal. Kłopot passt de bal met de wreef. Cachola is nu in balbezit. Cachola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pijak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boguś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kłopot maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Liga kopt de bal weg. Daar is Boguś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondzioł speelt de bal door. Liga speelt de bal door. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ganso speelt de bal door. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber probeert naar een medespeler te passen. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szkiełko passt de bal met de wreef. Kamber rent richting de bal. Kamber met een sublieme pass. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko schiet op doel. Rehák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 59%, KS Stawiszyn 41%.
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:4

48e minuut.
Macchi rent richting de bal. Başardı bereikt de bal nog maar net als eerste. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li passt de bal zonder na te denken. Szkiełko geeft een lange en hoge pass. Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
MacVanish rent richting de bal. Bowsza onderschept slim de pass. Bowsza geeft een lange en hoge pass. Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olędzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko geeft een hoge lob. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:5

56e minuut.
Başardı geeft de bal voor. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso passt de bal met de wreef. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:6

60e minuut.
Inworp. Husejko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Olędzki probeert naar een medespeler te passen. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso passt de bal in één keer door. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:7

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowsza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganso met een sublieme pass. Bowsza geeft een hoge lob. Olędzki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Li met een sublieme pass. Ganso speelt de bal door. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Rehák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki schiet op doel. Rehák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ganso heeft problemen om de bal te vangen. Ganso geeft de bal voor. Olędzki rent richting de bal. Olędzki schiet op doel. Rehák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:8

76e minuut.
Doeltrap. Pivko komt het veld opgelopen. Vento komt het veld opgelopen. Müller komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Li onderschept slim de pass. Li passt de bal zonder na te denken. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rehák speelt de bal door. Cachola kopt de bal weg. Vento rent richting de bal. Kłopot verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopot haalt uit met een fantastische trap. Pijak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Doeltrap. Fojt komt het veld opgelopen. Węgorowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 72%, KS Stawiszyn 28%.
TS Prawie Boscy - KS Stawiszyn 0:8