Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stawiszyn TS Prawie Boscy
TestowaOff Tactiek Boscy
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Mantzoukis met een sublieme pass. Ganso rent richting de bal. Ganso geeft een hoge lob. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Aldana is nu in balbezit. Aldana met een sublieme pass. Szkiełko met een sublieme pass. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 1:0

4e minuut.
Barberis is nu in balbezit. Szkiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko passt de bal in één keer door. Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olędzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bowsza geeft een lange en hoge pass. Ganso is nu in balbezit. Ganso passt de bal zonder na te denken. Mantzoukis geeft een hoge lob. Olędzki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mantzoukis is nu in balbezit. Met opzet legt Liga zijn tegenspeler op de grond. Mantzoukis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondzioł zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendozzi is nu in balbezit. Olędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Olędzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bowsza kopt de bal weg. Ganso speelt de bal door. Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 2:0

15e minuut.
Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki passt de bal zonder na te denken. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel. Rehák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 3:0

20e minuut.
Szkiełko speelt de bal door. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber met een sublieme pass. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rehák probeert naar een medespeler te passen. Kondzioł kopt de bal weg. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ganso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szkiełko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkiełko probeert naar een medespeler te passen. Olędzki rent richting de bal. Olędzki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 4:0

28e minuut.
Ganso probeert naar een medespeler te passen. Mantzoukis probeert naar een medespeler te passen. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szkiełko speelt de bal door. Kamber rent richting de bal. Kamber speelt de bal door. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki is nu in balbezit. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kondzioł geeft een lange en hoge pass. Ganso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roussey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Rehák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Başardı rent richting de bal. Başardı geeft een hoge lob. Betancourt rent richting de bal. Betancourt geeft een hoge lob. Szkiełko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 5:0

38e minuut.
Liga is nu in balbezit. Szkiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko probeert naar een medespeler te passen. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Rehák bokst de bal weg.

43e minuut.
Szkiełko probeert naar een medespeler te passen. Ganso rent richting de bal. Ganso probeert naar een medespeler te passen. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber met een sublieme pass. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel. Klungelig pakt Mendozzi de bal. Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 21%, TS Prawie Boscy 79%.
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 5:0

49e minuut.
Kamber rent richting de bal. Kamber speelt de bal door. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Rehák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 6:0

51e minuut.
Ganso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mantzoukis rent richting de bal. Mantzoukis geeft de bal voor. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Ganso is nu in balbezit. Ganso passt de bal in één keer door. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Daar is Ganso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganso geeft de bal voor. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 7:0

56e minuut.
Salinas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kondzioł passt de bal zonder na te denken. Ganso rent richting de bal. Ganso probeert naar een medespeler te passen. Salinas rent richting de bal. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Salinas met een sublieme pass. Szkiełko probeert naar een medespeler te passen. Kamber speelt de bal door. Mantzoukis is nu in balbezit. Mantzoukis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Husejko komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ganso is nu in balbezit. Ganso speelt de bal door. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber rent richting de bal. Kamber geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ganso rent richting de bal. Ganso passt de bal in één keer door. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 8:0

71e minuut.
Rehák probeert naar een medespeler te passen. Kondzioł kopt de bal weg. Mantzoukis met een sublieme pass. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tique komt het veld opgelopen. Pivko komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doeltrap. Fojt komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Tique bereikt de bal nog maar net als eerste. Tique speelt de bal door. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roussey de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 9:0

83e minuut.
Węgorowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Husejko onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tique zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 25%, TS Prawie Boscy 75%.
KS Stawiszyn - TS Prawie Boscy 9:0