Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia Messa Lińska
atak Tactiek [08] New
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Hartvigsen geeft een lange en hoge pass. Kancik geeft de bal voor. Zygmuntowski probeert de bal met de borst te controleren. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń schiet op doel. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Olaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Wróbel de bal. Qəzənfərov rent richting de bal. Wróbel onderschept slim de pass. Wróbel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pederoda met een snelle inworp. Krzysztoń geeft de bal voor. Szramka springt en kopt de bal. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Messa Lińska 1:0

31e minuut.
Funke passt de bal met de wreef. Krzysztoń is nu in balbezit. Zygmuntowski rent richting de bal. Krzysztoń onderschept slim de pass. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Funke speelt de bal door. Krzysztoń heeft problemen om de bal te vangen. Filarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filarski krijgt een gele kaart. Krzysztoń raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Ioan speelt de bal door. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu speelt de bal door. Daar is Olaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Olaru speelt de bal door. Daar is Eevers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel schiet op doel. Qəzənfərov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucena Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Krzysztoń passt de bal in één keer door. Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda passt de bal met de wreef. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 65%, Messa Lińska 35%.
F.C Żytnia - Messa Lińska 1:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skander met de inworp. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke is nu in balbezit. Funke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Qəzənfərov probeert de bal met de borst te controleren. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov probeert de bal met de borst te controleren. Olaru rent richting de bal. Olaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Filarski probeert naar een medespeler te passen. Siboiu rent richting de bal. Siboiu passt de bal in één keer door. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru schiet op doel. Lucena Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Żytnia - Messa Lińska 1:1

62e minuut.
Hanyż is nu in balbezit. Filarski onderschept slim de pass. Filarski geeft een lange en hoge pass. Olaru springt en kopt de bal. Lucena Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Messa Lińska 1:2

64e minuut.
Kancik passt de bal met de wreef. Skander bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander passt de bal zonder na te denken. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pederoda passt de bal in één keer door. Daar is Siboiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboiu met een sublieme pass. Olaru is nu in balbezit. Olaru haalt uit met een fantastische trap. Lucena Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Messa Lińska 1:3

70e minuut.
Przywara komt het veld opgelopen. Tylikowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Filarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filarski passt de bal in één keer door. Tłusty met een sublieme pass. Olaru is nu in balbezit. Olaru geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Messa Lińska 1:4

73e minuut.
Qəzənfərov probeert naar een medespeler te passen. Pederoda is nu in balbezit. Pederoda probeert naar een medespeler te passen. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Filarski controleert de bal met de borst. Filarski passt de bal met de wreef. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel draait met de bal, schiet en ... Eevers probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ioan neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lucena Medina niet meer kan verder spelen. Skręt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 52%, Messa Lińska 48%.
F.C Żytnia - Messa Lińska 1:4