Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messa Lińska F.C Żytnia
[08] New Tactiek atak
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 43.9
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Filarski onderschept slim de pass. Filarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Eevers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaru geeft de bal voor. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - F.C Żytnia 1:0

14e minuut.
Hanyż is nu in balbezit. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales met een sublieme pass. Olaru is nu in balbezit. Olaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Israelovitch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanyż met een snelle inworp. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Skander met een sublieme pass. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muczek is nu in balbezit. Szramka onderschept slim de pass. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Medina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 46%, F.C Żytnia 54%.
Messa Lińska - F.C Żytnia 1:0

56e minuut.
Buinickis met een sublieme pass. Skander is nu in balbezit. Skander passt de bal zonder na te denken. Szramka rent richting de bal. Szramka haalt uit met een fantastische trap. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pederoda kopt de bal weg. Hanyż rent richting de bal. Ioan verovert de bal door een tackle van achteren. Ioan geeft de bal voor. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ioan zal de hoekschop nemen. Daar is Eevers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaru rent richting de bal. Olaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bratianu rent richting de bal. Bratianu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skander neemt de hoekschop. Szramka kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Israelovitch passt de bal in één keer door. Filarski is nu in balbezit. Szramka begaat een overtreding. Szramka krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Siboiu geeft een lange en hoge pass. Olaru kopt de bal weg. Daar is Hanyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skręt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Olaru kopt de bal weg. Eevers heeft problemen om de bal te vangen. Morales begaat een overtreding. Morales krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Inworp. Kwietniak komt het veld opgelopen. Borko komt het veld opgelopen. Tylikowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Siboiu speelt de bal door. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Filarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filarski geeft de bal voor. Daar is Qəzənfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaru is nu in balbezit. Olaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 42%, F.C Żytnia 58%.
Messa Lińska - F.C Żytnia 1:0