Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Zapora Hades FC
442 Tactiek taksa
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 43.3
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Jusufranić geeft een hoge lob. Vân Đức rent richting de bal. Raccar verovert de bal door een tackle van achteren. Raccar haalt uit met een fantastische trap. Brière maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Hades FC 1:0

4e minuut.
Misiewicz geeft een lange en hoge pass. Vân Đức kopt de bal weg. Schaumberger probeert de bal aan de voet te houden. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Torales kopt de bal weg. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagos rent richting de bal. Cecere verovert de bal door een tackle van achteren. Cecere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Serafeidis de bal. Uković bereikt de bal nog maar net als eerste. Uković passt de bal zonder na te denken. Serafeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafeidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vištorskis geeft een hoge lob. Filippas rent richting de bal. Filippas geeft een hoge lob. Raccar is nu in balbezit. Raccar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Uković met een sublieme pass. Peroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroba probeert naar een medespeler te passen. Serafeidis is nu in balbezit. Serafeidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vištorskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales probeert naar een medespeler te passen. Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 49%, Hades FC 51%.
LKS Zapora - Hades FC 1:0

58e minuut.
Hospodár verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz is nu in balbezit. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar verovert de bal door een tackle van achteren. Raccar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Doeltrap. Illés komt het veld opgelopen. Kluzek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Illés rent richting de bal. Illés passt de bal met de wreef. Białostocki rent richting de bal. Białostocki geeft een hoge lob. Cecere springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolański komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 39%, Hades FC 61%.
LKS Zapora - Hades FC 1:0