Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hades FC LKS Zapora
taksa Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 50.6
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Kai Chi met een sublieme pass. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schaumberger. Schaumberger krijgt een gele kaart. Raccar raakt geblesseerd tijdens het duel. Jusufranić met een snel genomen vrije trap. Cecere springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - LKS Zapora 0:1

13e minuut.
Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki geeft de bal voor. Cecere rent richting de bal. Cecere haalt uit met een fantastische trap. Brière kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Filippas geeft de bal voor. Budka probeert naar een medespeler te passen. Raccar rent richting de bal. Raccar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - LKS Zapora 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 48%, LKS Zapora 52%.
Hades FC - LKS Zapora 0:2

49e minuut.
Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper speelt de bal door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot geeft een hoge lob. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vištorskis rent richting de bal. Vištorskis passt de bal zonder na te denken. Kubot is nu in balbezit. Serafeidis onderschept slim de pass. Serafeidis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Paszek geeft een lange en hoge pass. Peroba is nu in balbezit. Torales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Torales krijgt een gele kaart. Peroba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kluzek komt het veld opgelopen. Illés komt het veld opgelopen. Kai Chi met een snel genomen vrije trap. Serafeidis kopt de bal weg. Uković heeft problemen om de bal te vangen. Serafeidis rent richting de bal. Serafeidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gabsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Wolański komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Paszek geeft een hoge lob. Serafeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales speelt de bal door. Serafeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafeidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Uković geeft een hoge lob. Budka rent richting de bal. Budka passt de bal met de wreef. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar draait met de bal, schiet en ... Brière kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Schaumberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés onderschept slim de pass. Illés met een sublieme pass. Wolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Chatzipanagos geeft een lange en hoge pass. Białostocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Schaumberger de bal. Raccar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccar haalt uit met een fantastische trap. Brière verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Illés rent richting de bal. Illés passt de bal met de wreef. Raccar rent richting de bal. Raccar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - LKS Zapora 0:3

79e minuut.
Illés met een sublieme pass. Raccar rent richting de bal. Illés speelt de bal door. Raccar is nu in balbezit. Raccar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Uković bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales verovert de bal door een tackle van achteren. Torales speelt de bal door. Budka is nu in balbezit. Budka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Illés verovert de bal door een tackle van achteren. Illés passt de bal in één keer door. Wolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolański haalt uit met een fantastische trap. Brière werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hades FC - LKS Zapora 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hades FC 60%, LKS Zapora 40%.
Hades FC - LKS Zapora 0:4